Hvordan Avbryte Kopier

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Avbryte Kopier
Hvordan Avbryte Kopier

Video: Hvordan Avbryte Kopier

Video: Hvordan Avbryte Kopier
Video: How to draw a cute Ice cream pop, Draw cute things 2024, Kan
Anonim

I samsvar med arbeidslovgivningen i Russland kan tilleggsutbetalinger til lønn være av to typer. Den første er for å kombinere yrker og ytterligere utførelse av arbeid, og den andre er av insentiv karakter, spesifisert i selskapets lovgivningsmessige rettsakter. Det er mulig å avbryte tillegg, men samtidig bør en bestemt dokumentasjonsprosedyre følges.

Hvordan avbryte kopier
Hvordan avbryte kopier

Nødvendig

  • - varsling;
  • - tilleggsavtale
  • - rekkefølge;
  • - fagforeningens resolusjon;
  • - endringer i interne juridiske dokumenter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis tilleggsavgiften gjøres i samsvar med en ansettelseskontrakt eller en tilleggsavtale, så for å kansellere den, varsle den ansatte skriftlig to måneder før kanselleringen, og motta signaturen under varsel (Artikkel 151 i arbeidskoden til den russiske Føderasjon).

Steg 2

Gjør en sideavtale innen fristen for annullering av tilbakebetaling angitt i kunngjøringen. I tilleggsavtalen angir du alle de endrede klausulene i arbeidsavtalen eller avtalen som er utarbeidet tidligere, og angir også i detalj årsaken til kanselleringen av tilleggsbetalinger. Som en grunn kan du indikere at kopieringen er kansellert på grunn av fjerning av visse plikter eller tilleggsoppgaver. Som en årsak til kanselleringen av tillegg kan man referere til den vanskelige økonomiske situasjonen i bedriften. I dette tilfellet kan du kansellere alle typer tillegg i opptil 6 måneder.

Trinn 3

Utsted en avbestillingsordre for eksisterende tillegg og avbestillingsdatoer. Skriv årsaken til kanselleringen i ordren og vilkårene. Hvis vilkårene for avbestilling ikke er spesifisert i tilleggsavtalen og i bestillingen, anses kanselleringen av tilleggsavgifter på ubestemt tid.

Trinn 4

Hvis påslagene er spesifisert i selskapets interne rettslige handlinger og er insentivbetalinger for vellykket arbeid av høy kvalitet, må du samle medlemmer av fagforeningskomiteen for å kansellere dem. Under fagforeningens møte, hold en protokoll, på grunnlag av hvilken du vil utstede en avgjørelse om avskaffelse av insentivtillegg, samt årsaken til kanselleringen.

Trinn 5

Gi en ordre. Angi i den datoen for kansellering av kopiering, årsaken og vilkårene. Hvis kanselleringen av påslag, kvoter eller insentiver er massiv, kan årsaken være den endrede økonomiske muligheten til bedriften. Hvis vilkårene for kansellering ikke er spesifisert i bestillingen, anses kanselleringen på ubestemt tid.

Trinn 6

Husk at du bare kan kansellere tilbakebetaling av insentiv, insentiv eller tilleggsavgift. Du har ikke rett til å kansellere kompensasjonsavgifter for arbeid om natten, i helgene og på høytider, i vanskelige eller skadelige forhold, så vel som når du arbeider i Nord-Nord eller territorier som er lik dem.

Anbefalt: