Hvordan &Ldquo; Hekte &Rdquo; Sjefen Hans

Hvordan &Ldquo; Hekte &Rdquo; Sjefen Hans
Hvordan &Ldquo; Hekte &Rdquo; Sjefen Hans

Video: Hvordan &Ldquo; Hekte &Rdquo; Sjefen Hans

Video: Hvordan &Ldquo; Hekte &Rdquo; Sjefen Hans
Video: Hvordan tar du hurtigtesten? 2024, April
Anonim

Mange drømmer om en kampanje. Kampanjen kan tjenes på to måter: enten ta en nyopprettet stilling, eller ta plassen til din egen sjef. Å velge den andre banen øker sjansene for en økning.

Hvordan "hekte" sjefen din
Hvordan "hekte" sjefen din

Selvfølgelig, når vi snakket om å "spide" sjefen, var det ingen som mente å ta hans plass på en uærlig måte. Men la oss si, hva om sjefen din er i ferd med å få promotering, og du sover og ser hvordan du kan få hans nåværende stilling selv? For å få en kampanje i dette tilfellet, må du forberede deg godt - dette vil i stor grad avgjøre om du vil nå målet ditt eller ikke.

For å øke sjansene dine for å bli sjef, fokuser på to ting: For det første, finn ut hva sjefens jobb er, og for det andre, forbered din erstatter.

Den enkleste måten å finne ut hva sjefens jobb er, hvilke problemer han har å takle hver dag, hvilke problemer han bestemmer, hva er tidsplanen hans og hvilke mennesker han må kontakte - er å spørre ham direkte. Hvis han forbereder seg på en kampanje, vil han være glad for å vite at han selv ikke trenger å forberede en erstatning for seg selv - du forbereder deg allerede. Det er viktig at sjefen din ikke ser på deg som en rival, men som en alliert som søker å hjelpe ham med å klatre opp karrierestigen.

Med forberedelsen av en person til å erstatte seg selv, er det fortsatt lettere. Finn en smart kollega eller to som er verdige til å ta din nåværende plass, og begynn å sakte trene dem: hjelp med råd, fortell noen hemmeligheter og så videre. Det er viktig at du ikke skammer deg over denne ansatte - tross alt vil han snart bli din underordnede.

Og husk: jo høyere stilling, jo mer ansvar. Å finne ut om sjefens mening er verdt det, vil hjelpe deg å forstå bedre om du virkelig ønsker en kampanje, eller hvis du bare kan be om en høyning.

Anbefalt: