Hvordan Tilbringe Tid I Fengsel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tilbringe Tid I Fengsel
Hvordan Tilbringe Tid I Fengsel

Video: Hvordan Tilbringe Tid I Fengsel

Video: Hvordan Tilbringe Tid I Fengsel
Video: Постучись в мою дверь 43 серия на русском языке (Фрагмент №1) | Sen Çal Kapımı 43.Bölüm 1.Fragman 2024, April
Anonim

Vi har alle et ordtak i hodet siden barndommen: "Ikke avstå deg fra penger og fra fengsel". Ja, dette er veldig viktig for Russland. Dessverre kjenner vi mange tilfeller da uskyldige mennesker eller de som ble ført dit av blind tilfeldighet kom inn i denne institusjonen. Men det er enda et ordtak: "Ikke hast i fengsel, ikke vær redd for fengsel." Her gjenspeiler hun det faktum at hvis dette har skjedd deg, bør du tenke på hvordan du kan tilbringe tid bak lås og lås med maksimal nytte for deg selv, og ta ut uvurderlig livserfaring og kunnskap.

Hvordan tilbringe tid i fengsel
Hvordan tilbringe tid i fengsel

Bruksanvisning

Trinn 1

Se nærmere på ledsagerne dine i ulykke. En fengselscelle er vårt samfunn i miniatyr. Vær oppmerksom på hvordan erfarne, autoritative fanger oppfører seg, lær av dem evnen til å overbevise og snakke. Som regel er dette mennesker som vet hvordan de skal oppføre seg verdig i enhver situasjon. Vær oppmerksom på hvordan de bruker sin kunnskap om menneskelig psykologi, lær av dem evnen til å ta raske og logiske beslutninger. Lær av dem for å skaffe deg din respekterte posisjon i ethvert team.

Steg 2

Hvis du er en samlet og målrettet person, vil fengsel for deg være et sted hvor du kan fortsette utdannelsen din. Med all den arbeidsmengden og sosiale forholdene, er det mye fritid i fengselet du kan bruke til egenopplæring, men du hadde kanskje ikke hatt en slik mulighet "i det store og hele". Utvikle horisonter.

Trinn 3

Skaff deg juridisk leseferdighet. Som regel har hver fengselscelle sitt eget bibliotek, der brorparten er bøker med religiøst innhold og juridisk litteratur. Studer alle juridiske hjelpemidler og koder. Vær oppmerksom på at de gamle timerne i fengselsfangehull har omfattende kunnskap om lovene, dette hjelper dem alene, uten advokater, å saksøke staten og noen ganger til og med vinne. Denne kunnskapen vil alltid komme til nytte utenfor fengselet.

Trinn 4

Det er også en måte å lære nye ting og lære. Hold øye med hva kamera-naboene dine gjør. Å ha mye fritid og et ønske om å gjøre forretninger gir noen ganger fantastiske resultater, i fengsel lager de håndverk av utrolig dyktighet og virtuositet - knivhåndtak, rosenkrans fra tannbørstehåndtak, nøkkelringer, til og med møbler laget av papp og tomme sigarettpakker. Lær teknologier, hemmeligheter av håndverk, lær fengsel folkhåndverk, de vil alltid komme godt med i livet og vil aldri forlate deg uten et stykke brød.

Trinn 5

Gjør sport, gjør push-ups, trene på daglige turer. Bruk denne tiden med fordel for deg selv, samle kunnskap som vil hjelpe deg etter løslatelsen å fortsette et fullt liv.

Anbefalt: