Hvordan Tilbringe En Lørdagsopprydding

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tilbringe En Lørdagsopprydding
Hvordan Tilbringe En Lørdagsopprydding

Video: Hvordan Tilbringe En Lørdagsopprydding

Video: Hvordan Tilbringe En Lørdagsopprydding
Video: Svein Ove Wassberg om sjansene sine på Klosterskogen lørdag 4. desember 2024, Kan
Anonim

For å holde en opprydningsdag er det viktig ikke bare å invitere frivillige, men også å forberede verktøy og forsyninger, varsle kompetente myndigheter og organisere søppeloppsamling.

Hvordan tilbringe en lørdagsopprydding
Hvordan tilbringe en lørdagsopprydding

Bruksanvisning

Trinn 1

Koordinere subbotnik med organisasjonen som er administrativt underordnet det foreslåtte rengjøringsobjektet. Hvis du vil rydde området ved siden av huset, kan du kontakte eldre ved inngangen. Denne personen vil fortelle deg hvem du skal koordinere problemet.

Steg 2

Lag en liste over hva du trenger når du rengjør. Listen avhenger av hvor nøyaktig oppryddingen skal holdes - i områdene ved siden av huset, i skolebygningen eller på gårdsplassen, på lekeplassen. I tillegg til rengjøring kan du også male metallkonstruksjoner, husker, sandkasser eller plante trær. I alle fall trenger du hagehansker, søppelposer, raker og rengjøringsmateriell. Kjøp alle nødvendige elementene i henhold til antall deltakere.

Trinn 3

Advarsel alle potensielle deltakere i oppryddingen om sted og tidspunkt for henting. Be om å bruke klær som passer til været og formålet med arrangementet.

Trinn 4

Velg et selskap som tilbyr søppelhentingstjenester. Bestill en container for oppryddingsdagen. Husk at byggeavfall og fjorårets fallne blader ikke skal plasseres i massevis i vanlige husholdningsavfallsbeholdere.

Trinn 5

Start oppryddingen ved å rengjøre området. Samle søppel. For å gjøre arbeidet mer produktivt, del deltakerne i grupper, la den ene delen rive de fallne bladene, den andre for å samle den i pakker, og den tredje for å ta ut eller ta ut på vogner til containere.

Trinn 6

Vask overflater og strukturer i området som skal rengjøres. Hvis du rengjør utendørs, er det tilstrekkelig å rengjøre med vann. Bruk rengjøringsmidler til vinduer, gulv, møbler i bygningen. Vent til alt tørker.

Trinn 7

Farg strukturer og detaljer på nettstedene. For dette er det også bedre å dele deltakergruppen i deler. På denne måten vil arbeidet gå raskere, og det vil være mulig å kombinere samtidig påføring av flere farger uten å bytte pensler og bokser.

Trinn 8

Arranger musikken for arbeidet slik at saken skiller seg ut.

Anbefalt: