Hvordan Si Farvel Til Kolleger Når Du Drar

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Si Farvel Til Kolleger Når Du Drar
Hvordan Si Farvel Til Kolleger Når Du Drar

Video: Hvordan Si Farvel Til Kolleger Når Du Drar

Video: Hvordan Si Farvel Til Kolleger Når Du Drar
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2024, Kan
Anonim

Øyeblikket har kommet når du forlater arbeidsplassen av en eller annen grunn. Selvfølgelig kan du dra på engelsk, men du må fortsatt prøve å bevare omdømmet ditt, fordi anbefalinger ennå ikke er mottatt, og du vil ikke miste forbindelser i form av tidligere kolleger.

Det viktigste er å dra med verdighet
Det viktigste er å dra med verdighet

Det er nødvendig

  • - penger;
  • - te;
  • - kake;
  • - suvenirer.

Bruksanvisning

Trinn 1

I Vesten har det nylig blitt fasjonabelt å skrive avskjedsbrev til kolleger etter avskjedigelse. De kan sendes både med massepost til hele teamet, og ved å skrive individuelle brev til de ansatte som har blitt nærmest deg. Det er best å starte et slikt brev med en anke (venner, kjære kolleger osv.), Takke dem for samarbeidet, husk felles prosjekter (med dette vil du kunne assosiere med kolleger med arbeidet de har gjort i fremtiden, og deres suksesser vil ubevisst bli avsatt i tanker som dine også). Det anbefales å ønske dine kolleger og arbeidsgiveren suksess og velstand og sørg for å forlate de nye kontaktene dine - alt skjer i livet og gamle forbindelser kan være nyttige for deg. Hvis du jobber i et stort selskap, og ikke alle kjenner deg, kan du i brevet kunngjøre fra hvilken dato du ikke lenger vil være på jobb og indikere den ansatte som skal utføre oppgavene dine etter at du har dratt.

Steg 2

Etter avskjedsbrevet kan du arrangere en fest, men om det blir en beskjeden samling med te og kake ved lunsjtid eller en storstilt fest på en kafé er opp til deg, alt avhenger av forholdet ditt til kolleger og din økonomiske situasjon. Et alternativt alternativ er å ha et lite teselskap etter jobb, invitere alle kolleger og selvfølgelig en leder. Samtidig kan du takke alle tilstedeværende for opplevelsen du fikk mens du jobbet med dem, og gi en liten suvenir (en magnet / kalender med et felles bilde av alle ansatte fra en bedriftsfest). Og i helgen, inviter dine nærmeste kolleger til en restaurant eller bar, hvor du kan ha det gøy, husk det felles arbeidet, du kan diskutere den første arbeidsdagen i denne organisasjonen - dette vil definitivt få deg til å smile av nostalgi.

Trinn 3

Det er muligheter for å si farvel til kolleger for mer originale personligheter. Riktignok vil de medføre betydelige kostnader, men tidligere kolleger vil definitivt huske din avgang. Du kan invitere ansatte til vinsmaking eller whiskysmaking - med elitesorter av alkohol vil toast definitivt være mer raffinert og minneverdig. Be kolleger om å spille paintball - morsomt, aktivt og givende. Du kan invitere et stort antall mennesker dit og ikke bekymre deg for avskjedstalen - baller med maling erstatter alle ord. Andre alternativer for en avskjedskveld med kolleger: jazzmiddag (sofistikert, lys og elegant); bowling (banalt, men alltid relevant og morsomt); en avskjedsfotosession med kolleger (som sikkert vil forbli et minne for livet).

Anbefalt: