Hvordan Få Bolig Til En Krigsveteran

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Bolig Til En Krigsveteran
Hvordan Få Bolig Til En Krigsveteran

Video: Hvordan Få Bolig Til En Krigsveteran

Video: Hvordan Få Bolig Til En Krigsveteran
Video: Boliglån 2: Hvor mye kan du få i boliglån? 2024, April
Anonim

Alle personer med sertifikat for stridende hadde også privilegier for en ekstraordinær og prioritert rett til å motta en leilighet fra staten frem til mars 2005. Etter ikrafttredelsen av den nye boligkoden ble alle privilegier fjernet. Ministeren for regional utvikling presenterte en rapport for presidenten for den russiske føderasjonen Dmitry Medvedev om at alle forpliktelser overfor veteraner og deltakere i fiendtligheter, som stod i fortrinnsrett til 2005, er oppfylt, men for de som foreløpig sender inn dokumenter, endringer har blitt gjort til loven. I samsvar med endringene har fordelene for å skaffe bolig blitt igjen.

Hvordan få bolig til en krigsveteran
Hvordan få bolig til en krigsveteran

Det er nødvendig

  • -uttalelse;
  • - identitetsdokumenter;
  • -attest fra en veteran eller deltaker i fiendtlighet;
  • - vielsesattest (for enker);
  • -døds sertifikat;
  • -sertifikat om ektemannens død eller at han regnes som savnet.

Bruksanvisning

Trinn 1

Statsdumaen endret loven av 12.01.95 nr. 5-F3, som ble godkjent av føderasjonsrådet og undertegnet av presidenten for Den russiske føderasjonen. Alle avsnitt er endret for å gi hus til veteraner og stridende, uavhengig av materiell og eiendomsstatus.

Steg 2

I forbindelse med endringene i denne loven, må alle krigsveteraner, familiemedlemmer til døde, avdøde, funksjonshemmede og deltakere i andre verdenskrig få boliger, som nevnt ovenfor, uavhengig av materiell og eiendomsstatus. Blant veteranene er deltakere i konfliktoppgjør i Kaukasus, Tsjetsjenske republikk, i Afghanistan, befal i konfliktoppgjør i disse områdene, personer som utfører offisielle aksjoner i krigssoner og grenseområder, veteraner og deltakere fra den andre verden Krig og deres enker.

Trinn 3

For å få bolig for disse personene, må du kontakte administrasjonen i distriktet ditt, sende inn en søknad, presentere et sertifikat fra en deltaker i fiendtlighet, eller bekrefte at du er familiemedlemmer til en avdød, avdød deltaker eller funksjonshemmet. Du trenger ikke sende inn sertifikater som bekrefter materiale, eiendom og annen status, i samsvar med endringene som er gjort i føderal lov nr. 5-F3.

Trinn 4

Så snart bolig er finansiert fra Federal Fund, vil alle stridende, enke av døde og døde, veteraner og deltakere i andre verdenskrig motta leiligheter fra staten.

Trinn 5

Enker må sende inn en dødsattest eller et dokument som sier at mannen døde mens han utførte militære plikter og ga tilbake gjelden til moderlandet. Du trenger også vigselsattest, identitetsdokumenter, en søknad om det etablerte skjemaet.

Anbefalt: