Hvordan Fylle Ut Et Akseptbevis For Utført Arbeid

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut Et Akseptbevis For Utført Arbeid
Hvordan Fylle Ut Et Akseptbevis For Utført Arbeid

Video: Hvordan Fylle Ut Et Akseptbevis For Utført Arbeid

Video: Hvordan Fylle Ut Et Akseptbevis For Utført Arbeid
Video: 155. Патреон, a11y и UX, SVG-фильтры, скринкасты и поля классов из ES, монорепозитории 2024, April
Anonim

Handlingen med å akseptere det utførte arbeidet er et primært regnskapsdokument som fungerer som et tillegg til standardkontrakten for levering av tjenester. Utarbeide den i samsvar med kravene i skattelovgivningen i Russland og regnskapsstandarder.

Hvordan fylle ut et akseptbevis for utført arbeid
Hvordan fylle ut et akseptbevis for utført arbeid

Bruksanvisning

Trinn 1

Begynn å tegne handlingen med den innledende delen, der du må fylle ut flere obligatoriske punkter. Navngi dokumentet "Acceptance Act" ved å plassere overskriften midt på arket øverst i dokumentet. Legg igjen serienummeret og datoen for å skrive dokumentet nedenfor. Angi nummeret på kontrakten som arbeidet ble utført etter og datoen for avslutningen. Obligatorisk for indikasjonen er detaljene om partene knyttet til kunden og entreprenøren. Skriv for hver av dem navnet på organisasjonen med registreringsdata, juridiske og faktiske adresser.

Steg 2

Fyll ut de obligatoriske elementene i innholdet i ferdigattesten. Du kan gjøre dette i form av en tabell, i kolonnene som det vil være praktisk å plassere informasjon om kostnadene og mengden arbeid. Oppgi alle forretningstransaksjoner linje for linje, mengde, måleenheter og kostnad. Fyll ut totalene, og merk MVA som en egen linje. Dupliser de angitte beløpene i ord. Hvis MVA i ditt tilfelle ikke er underlagt tildeling, angir du "uten MVA" i kolonnen som er gitt for dette.

Trinn 3

Fyll ut den siste delen av dokumentet ved å skrive om samsvaret mellom arbeidet og kravene som er spesifisert i kontrakten. I tilfelle brudd på disse vilkårene, skal de identifiserte manglene rapporteres. Hvis du har noen klager på volum og tidspunkt for arbeid, skriv om manglende overholdelse av kvaliteten med kravene spesifisert i kontrakten. Hvis kunden er fornøyd med alt, skriv at tjenestene ble levert i sin helhet, og partene har ingen klager mot hverandre. Legg igjen et sted for partienes signaturer (autorisert til å signere dokumentet) med angivelse av deres posisjoner, samt etternavn, navn og patronym. Som avtalt med kunden, utsted en dobbeltsidig signatur og fest forseglinger fra hver organisasjon.

Anbefalt: