Hvordan Finne Midlertidig Arbeid

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Midlertidig Arbeid
Hvordan Finne Midlertidig Arbeid

Video: Hvordan Finne Midlertidig Arbeid

Video: Hvordan Finne Midlertidig Arbeid
Video: Arbeid og psykisk helse - Hvordan finne løsninger (film 4) 2024, Kan
Anonim

Noen ganger er det situasjoner når det er behov for en liten ekstrainntekt. Årsakene kan være forskjellige problemer: det er ikke nok penger til en ny telefon, det er nødvendig å betale tilbake en gjeld, et lån, betale for studier osv.

Hvordan finne midlertidig arbeid
Hvordan finne midlertidig arbeid

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hva du trenger, hvor mye tid du kan bruke på arbeid, hva er nivået på ønsket lønn osv.

Steg 2

Plasser en annonse i aviser og andre annonseringsplattformer som du leter etter en jobb. Angi kort informasjon om deg selv: hva kan du gjøre, hvor mange timer om dagen er du villig til å jobbe; rapportere om slike personlige egenskaper som ansvar og hardt arbeid, etc. Legg igjen kontaktinformasjonen din.

Trinn 3

Send inn ditt oppdaterte CV på relevante midlertidige rekrutteringsnettsteder.

Trinn 4

Kontakt ditt lokale sysselsettingssenter. Ta med deg pass, arbeidsbok, utdanningsdokumenter (sertifikat, vitnemål, sertifikat), sertifikat for gjennomsnittslønn de siste tre månedene. Etter at du har registrert deg som arbeidsledig, vil du kunne tilby ulike muligheter for midlertidig arbeid.

Trinn 5

Informer at du leter etter midlertidig arbeid på den personlige siden til det sosiale nettverket du er registrert i, for eksempel i ett av følgende: Odnoklassniki, Vkontakte, My World, etc.

Trinn 6

Se etter arbeid på internett. Gå til sidene på spesialiserte nettsteder med stillingsannonser, velg kategorien "midlertidig" og studer nøye arbeidsforholdene.

Trinn 7

Se gjennom annonsene i seksjonen "Tilbyr midlertidig arbeid" i aviser, magasiner og andre medier.

Trinn 8

Gi beskjed til bekjente at du leter etter midlertidig arbeid. De kan fortelle om deg til vennene sine, de - til deres. Dermed vil sirkelen av mennesker som vet om problemet ditt og muligens er i stand til å hjelpe på en eller annen måte, utvide seg betydelig.

Trinn 9

Hvis du elsker barn eller har inngående kunnskap om skolefag, kan du tilby dine venner, naboer eller venner hjelp fra en barnepike eller veileder. Du kan tilby tjenesten "mannen i en time" hvis du er mann og det ikke er noe problem for deg å utføre mindre reparasjoner rundt huset.

Anbefalt: