Hvordan Komme Seg Ut Av Krisen I Bedriften

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Seg Ut Av Krisen I Bedriften
Hvordan Komme Seg Ut Av Krisen I Bedriften
Anonim

Resesjonen, som startet høsten 2008, fortsetter den dag i dag i nesten alle land i verden. Det er produksjonen som lider mest på grunn av krisen. Det er viktig for ledere å forstå veiene ut av denne situasjonen.

Hvordan komme seg ut av krisen i bedriften
Hvordan komme seg ut av krisen i bedriften

Bruksanvisning

Trinn 1

Danne et budsjett for bedriften. Planlegg kostnader og deleger myndighet til å regulere dem til avdelingsledere. Alt dette vil være en reell måte å redusere kostnadene på. Hvis denne prosedyren ikke ble utført før krisen, må du begrense deg til å lage en prognosesaldo, budsjett for utgifter og inntekter.

Steg 2

Ta vare på ledelsen av produksjonsenheter og lag et budsjett for leverandørgjeld og fordring. Alt dette sammen vil bidra til å optimalisere kontantstrømmer og holde kostnadene nede.

Trinn 3

Se etter kjøpsmuligheter med andre kjøpere. Jo flere felleskjøp du gjør, jo flere volumrabatter får du. Arbeid tettere med leverandører av nøkkelvarer og råvarer. Overhold alltid vilkårene i kontrakten i tide og sørg for økonomisk åpenhet.

Trinn 4

Vurder å outsource de dyreste og tidkrevende prosessene. Analyser nøye hva som er lønnsomt for deg å produsere alene, og hva som er bedre å kjøpe fra produsenten. Hvis det for eksempel er kjelehus på anlegget ditt, kan du overføre dem til eierskapet til rådhuset, og dermed fjerne vedlikeholdet fra utgiftsposten.

Trinn 5

Stram kontrollen over alle typer kostnader. Hold styr på selv de minste detaljene i bedriften din. For eksempel håndterer noen ansatte ofte personlige problemer ved å ringe til utlandet på fasttelefon. Og dette er bare en artikkel av slike utgifter. Reduser avfall i løpet av arbeidsdagen din.

Trinn 6

Optimaliser arbeidsflytene dine. Diskuter alle de kontroversielle aspektene ved produktkvalitet og produksjonsteknologi. Kontroller personalets arbeid i alle ledd. Prøv å ikke være uforsiktig med råvarer og materialer. Da vil avfallsmengden være betydelig mindre, noe som vil føre til kostnadsbesparelser.

Anbefalt: