Hvordan Overbevise En Arbeidsgiver

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overbevise En Arbeidsgiver
Hvordan Overbevise En Arbeidsgiver

Video: Hvordan Overbevise En Arbeidsgiver

Video: Hvordan Overbevise En Arbeidsgiver
Video: Hvordan skal arbeidsgiver behandle et varsel fra arbeidstaker etter arbeidsmiljølovens regler 2024, April
Anonim

Overtalelsesevner er avgjørende når du søker jobb. Av flere kandidater vil bare én få ønsket sete. Det er stor risiko for å reise uten noe, så du må lære å være overbevisende for ikke å eksperimentere underveis. Det anbefales å presentere en generell handlingsplan som fører til suksess.

Hvordan overbevise en arbeidsgiver
Hvordan overbevise en arbeidsgiver

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn ut detaljene i arbeidet. Det kan du finne ut ved å ringe selskapet før intervjuet. Gi oss beskjed om at du vil sende et CV, men ønsker å avklare ansvaret til en ansatt i selskapet. Når de forteller deg, lager du notater slik at du ikke går glipp av detaljer.

Steg 2

Forbered tre argumenter for hver plikt. Du må bevise at du er egnet for den aktuelle stillingen. Hvis det ikke er passende bevis, kan du lage det i tiden som gjenstår før intervjuet. Tenk på hvilke egenskaper en ansatt trenger for å oppnå selskapets oppgitte mål. Ta øyeblikkelig handling som viser at du har disse egenskapene. Og snakk om det i intervjuet ditt. Det er ikke nødvendig å jukse, så forbered ekte eksempler.

Trinn 3

Tenk tilbake på bevis fra tidligere erfaringer. Du kan til og med sitere saker fra skole- eller elevopplevelse som argumenter. La eksemplene være ubetydelige, det viktigste er at du ikke er stille, som andre kandidater.

Trinn 4

Finn ytterligere litteratur. Du kan lese 3-4 bøker på en kveld. Det er nok å se gjennom overskriftene, bildetekster under bildene, gode eksempler. Så du vil forstå hovedideen til forfatteren av boka, du vil forstå prinsippene som han ønsket å formidle til leserne. Ta et sammendrag av en side av hver bok i A4-format. Gi oss beskjed om at du har studert flere kilder på intervjuet og kan fortelle hvilke tanker om forfatterne du likte og kan brukes i arbeidet ditt.

Trinn 5

Øv deg foran et speil. Fortell deg selv om alle bevisene. Få øyekontakt. Hvis du overbeviser selv, kan forberedelsen betraktes som fullført. I intervjuet vil du kunne takle angst og se bedre ut enn andre kandidater.

Anbefalt: