Hvordan Lage Et Estimat For Arbeid

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Estimat For Arbeid
Hvordan Lage Et Estimat For Arbeid

Video: Hvordan Lage Et Estimat For Arbeid

Video: Hvordan Lage Et Estimat For Arbeid
Video: Finn ut hvordan du utvider PoE-nettverket til flere kilometer med den unike Hexatronic InOne 2024, April
Anonim

Anslaget er et dokument med beregninger av alle arbeidskostnadene og materialene som kreves for dem. Budsjettering er møysommelig arbeid som suksessen og hastigheten på gjennomføringen av alt planlagt arbeid avhenger av.

Hvordan lage et estimat for arbeidet
Hvordan lage et estimat for arbeidet

Bruksanvisning

Trinn 1

Vurder dine økonomiske evner og den nåværende posisjonen til markedet for materialer og tjenester. Kostnaden for sistnevnte kan variere av forskjellige årsaker, noe som fører til endringer i beregningene. Noen ganger kreves det at de blir inkludert i estimatet allerede under den direkte utførelsen av arbeidet.

Steg 2

Lag en plan for lokalene der det nødvendige arbeidet skal utføres. På grunnlag av lokalets tilstand, bestemme hvor mye arbeid som kreves, samt materialene som er egnet for implementeringen. Vurder fraktkostnader og ikke glem å bestemme prosentandelen av avskrivning for verktøy og utstyr. Hvis du tror at du ikke har nok kunnskap til å uavhengig bestemme materialets tekniske egenskaper, metoder for å utføre arbeid og bestemme volumet, er det bedre å søke hjelp fra en kvalifisert estimator.

Trinn 3

Lag et estimat i form av en tabell ved hjelp av spesiell programvare, del den i kolonner etter kategori som angir navnet på verket, deres volum, nødvendige materialer og kostnadene. Microsoft Excel-programmet er best egnet for dette, siden det lar deg få hele det nødvendige beløpet ved å klikke på "Beregn" -knappen, samt "Generer et estimat".

Trinn 4

Gi utarbeidelsen av estimatet til et spesialisert selskap hvis objektet der arbeidet skal utføres er for stort og tidkrevende. Samleprisen i dette tilfellet vil variere innen 0,5% av den totale kostnaden. I noen tilfeller er produksjonen av foreløpige beregninger gratis, mens den påfølgende justeringen og regnskapsføringen av tilleggskomponenter vil koste et visst beløp. Vær oppmerksom på garantiene som ble gitt av oppgjørsfirmaet for å unngå ulike tvister før og etter arbeidet.

Anbefalt: