Hvordan Lage Et Estimat: Instruksjoner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Estimat: Instruksjoner
Hvordan Lage Et Estimat: Instruksjoner

Video: Hvordan Lage Et Estimat: Instruksjoner

Video: Hvordan Lage Et Estimat: Instruksjoner
Video: Как приготовить макароны с сыром на плите с легкостью 2024, April
Anonim

Ikke en eneste reparasjon er fullført uten å lage estimater eller estimater. Den tar hensyn til den nødvendige mengden bygge- og etterbehandlingsmaterialer, beregner kostnadene for kjøp og levering. Et estimat for reparasjoner kan gjøres av spesialister fra et reparasjons- og byggefirma, spesialorganisasjoner og til og med enkeltpersoner.

Hvordan lage et estimat: instruksjoner
Hvordan lage et estimat: instruksjoner

Bruksanvisning

Trinn 1

For å lage et estimat trenger du en planløsning av et hus eller en leilighet, et kontor eller et industribygg. Dette er grunnlaget for beregning av areal og forbruk av bygge- og etterbehandlingsmaterialer. I tillegg er kunnskap om teknologien for utførelse av konstruksjon, installasjon og etterbehandling nødvendig for å velge alle nødvendige materialer riktig og bruke de nødvendige koeffisientene, med tanke på de teknologiske vanskene ved bruk av visse etterbehandlingsmaterialer. I estimatet er det også nødvendig å sørge for transportkostnader for levering av konstruksjons- og etterbehandlingsmaterialer, utstyr til arbeidsstedet og ta hensyn til avskrivningen av dette utstyret.

Steg 2

Hvis byggeprosjektet er stort og ganske komplekst - et handels- eller utstillingssenter, en høyhus, en industribedrift, er det bedre å overlate utarbeidelsen av et konstruksjonsestimat til det til en spesialisert budsjettorganisasjon på grunn av sin tekniske kompleksitet og høy arbeidsintensitet. Kostnaden er vanligvis omtrent 0,5% av den totale kostnaden for estimatet.

Trinn 3

Hvis du bestiller reparasjonsarbeid i en leilighet, et hus eller et kontor til et reparasjons- og byggefirma, gjør spesialistene som regel et estimat gratis, etter å ha gått og gjort alle nødvendige målinger direkte på anlegget. En slik ordning anses som foreløpig, siden den under arbeidet nødvendigvis er underlagt korreksjon. Det endelige estimatet bør som regel ikke avvike mer enn 10% fra det foreløpige, forutsatt at de tidligere vilkårene for reparasjoner er bevart.

Trinn 4

For øyeblikket, på Internett, kan du enkelt finne programvare, spesialiserte budsjettprogrammer, inkludert gratis. For enkle reparasjoner og rekonstruksjon kan du se mange eksempler på budsjettering og justere dem med tanke på romparametere og materialer. De fleste byggefirmaer bruker Excel-regneark når de utvikler estimater, så selv en person kan enkelt bruke dem til å beregne den estimerte kostnaden for en kommende reparasjon.

Anbefalt: