Hvordan Forberede Deg På Et Jobbintervju På Engelsk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forberede Deg På Et Jobbintervju På Engelsk
Hvordan Forberede Deg På Et Jobbintervju På Engelsk

Video: Hvordan Forberede Deg På Et Jobbintervju På Engelsk

Video: Hvordan Forberede Deg På Et Jobbintervju På Engelsk
Video: Jobbintervju - hva er det og hva bør du tenke på? 2024, April
Anonim

Et intervju på engelsk vil være for de søkere som ønsker å få en prestisjetung og høyt betalt jobb i et utenlandsk selskap eller i et russisk selskap som samarbeider tett med utenlandske partnere. I noen selskaper kan det vare 10-15 minutter, men noen ganger må du svare på spørsmål i en time eller mer. I begge tilfeller er oppgaven din å vise trygg kunnskap om det engelske språket.

Hvordan forberede deg på et jobbintervju på engelsk
Hvordan forberede deg på et jobbintervju på engelsk

Bruksanvisning

Trinn 1

Fra de første minuttene bør du gjøre et godt inntrykk på samtalepartneren din, så du må forberede deg på forhånd for et intervju på engelsk. Vær forberedt på at den innledende delen av samtalen handler om å ta kontakt, og kan bli spurt om hvordan du har det, hvor lett du fant veien, og om du liker været. Svar rolig, trygt og vennlig, høflig og kort. Allerede fra disse svarene kan samtalepartneren få et inntrykk av kunnskapsnivået i språket og dine kommunikasjonsevner.

Steg 2

De viktigste spørsmålene som vil interessere samtalepartneren din er din utdannelse og arbeidserfaring. Utdanningsspørsmål kan omfatte mange års studier i videregående skole, institutt og de kursene og spesialkursene du har fullført nylig. Når du snakker om arbeidserfaring, bør du nevne enhver aktivitet som er direkte eller indirekte relatert til utførelsen av oppgaver for denne stillingen.

Trinn 3

Forbered på forhånd en novelle om dette og svar på spørsmålene som kan oppstå. Bruk de siste og nåværende verbene riktig når du snakker om hvor du jobbet og hva du gjør nå.

Trinn 4

Intervjueformen innebærer dialog, så vær forberedt på å føre en samtale, og ikke oppgi fakta i biografien din. Vurder og formuler svar på spørsmål om hva som tiltrekker deg å jobbe i dette selskapet, hva er dine mål og ambisjoner. Arbeidsgiveren kan være interessert i grunnen til at du forlot din siste jobb og hvordan sjefen din vurderte resultatene.

Trinn 5

Vær forberedt på å diskutere egenskaper og egenskaper ved din karakter som kan hjelpe eller hindre utførelsen av arbeidet, så vel som de som gir deg en ide om ditt syn - medlemskap i en klubb eller forening, en hobby.

Trinn 6

Hvis stillingen du søker på er ledelsesmessig, kan du tenke på svarene om lederstilen du praktiserer og forberede eksempler på hvordan du klarte å overvinne problemer med ansatte - deres uvillighet eller manglende evne til å jobbe.

Trinn 7

Sørg for å forberede deg og stille spørsmål ved intervjuet om hva som blir ditt ansvar, hvem som skal være din leder, hvordan du vil rapportere til ham.

Anbefalt: