Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Jobbintervju

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Jobbintervju
Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Jobbintervju

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Jobbintervju

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Jobbintervju
Video: Hvordan skal du forberede deg til et jobbintervju 2024, Kan
Anonim

Når du søker jobb, må du ofte gjennom et intervju med en HR-leder eller en fremtidig leder. Deres oppgave er å finne den beste ansatte for en ledig stilling, og din oppgave er å finne deg selv.

Hvordan du skal oppføre deg i et jobbintervju
Hvordan du skal oppføre deg i et jobbintervju

Nødvendig

Identitetskort, gjenoppta kopi, portefølje

Bruksanvisning

Trinn 1

I intet tilfelle bør du være for sent til et intervju. Det er bedre å ankomme 10 minutter tidligere i tilfelle du går deg vill på et ukjent sted. Ved å ankomme 5-10 minutter før avtalt tid, vil du ikke bare vise din beste side foran en potensiell arbeidsgiver, men også uten å skaffe deg et besøkskort og finne riktig kontor.

Steg 2

Når du har nådd ønsket kontor, må du gi dataene dine til sekretæren og vente på en invitasjon til intervju. Hvis det er flere personer på venterommet for et intervju, vent på din tur.

Trinn 3

Når du kommer inn på kontoret til en veileder eller HR-leder, må du si hei. Prøv å være fri, men ekstremt høflig. Svar på spørsmål rolig og ærlig. Unngå klager og negative følelser overfor tidligere arbeidsgivere.

Trinn 4

Fortell oss om dine viktigste ferdigheter, kreative prestasjoner og suksesser. Prøv å gjøre talen forståelig og konsistent, unngå parasittiske ord. Svar på intervjuers spørsmål direkte, uten å forlate emnet. Ikke prøv å karriere favoritt hos en potensiell arbeidsgiver, snakk høflig og med verdighet.

Trinn 5

Som regel er intervjutiden fast, men hvis arbeidsgiveren er interessert i deg, kan intervjuet ta lengre tid. Lytt nøye til informasjonen om den foreslåtte stillingen. Still gjerne spørsmål om lønnsnivå, arbeidstid og forsikring.

Trinn 6

På slutten av intervjuet, spør hvor lenge du skal forvente resultatene av intervjuet. Selv om arbeidsgiveren virket misfornøyd med deg, oppfør deg høflig og taktfullt til slutten av intervjuet.

Anbefalt: