Hvordan Få Legelisens

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Legelisens
Hvordan Få Legelisens

Video: Hvordan Få Legelisens

Video: Hvordan Få Legelisens
Video: Den Fabelaktige fortellingen om hvordan jeg fikk min medisinske lisens fra MARIJUANA! 2024, Kan
Anonim

Først etter at du har leid en passende plass, ansatt et personale og fullført alt nødvendig papirarbeid, kan du søke departementet for helse med en søknad om lisens til å tilby medisinske tjenester.

Hvordan få legelisens
Hvordan få legelisens

Bruksanvisning

Trinn 1

Etter at du har registrert en juridisk enhet, for å åpne en privat medisinsk institusjon, leie eller kjøpe passende lokaler, må området beregnes på forhånd i samsvar med hvilke typer medisinske tjenester du skal tilby.

Steg 2

Sjekk ut alle reglene til Rospotrebnadzor. Utstyr eller planlegg lokalene i samsvar med alle kravene i SanPiN. Kjøp alt nødvendig utstyr til din fremtidige klinikk for å oppfylle alle de organisatoriske og tekniske forholdene som er nødvendige for institusjoner av denne typen. Be ansatte i sanitær- og brannvesenet om å få konklusjoner om tilstanden til lokalene.

Trinn 3

Kunngjør en konkurranse for å fylle de ledige stillingene til leger, sykepleiere og teknisk personell. Sjekk at kandidatene har alle nødvendige legesertifikater. I tillegg må hver spesialist ha minst 5 års arbeidserfaring innen det medisinske feltet i den type aktivitet du har valgt for klinikken (for eksempel innen tannbehandling, ortopedi, kosmetologi osv.).

Trinn 4

Kontakt Department of Health og legg inn en søknad (i 3 eksemplarer) om lisens. I applikasjonen, sørg for å oppgi adressen til din medisinske institusjon og informasjon om organisasjons- og juridisk form (kun LLC).

Trinn 5

Legg ved følgende dokumenter i søknaden din:

- bekreftede kopier av konstituerende dokumenter og sertifikat for registrering av en juridisk enhet (med angivelse av OKPO-koden);

- bekreftede kopier av konklusjonene fra sanitær- og brannvesenet;

- en bekreftet kopi av skatteregistreringsbeviset;

- en bekreftet kopi av eierskapsattesten for ikke-boliger;

- bekreftede kopier av dokumenter som bekrefter kvalifiseringen til dine ansatte;

- et dokument som bekrefter betalingen av lisensavgiften (med 3 minimumslønn).

Trinn 6

Få en lisens på 30 dager, som vil være gyldig i 5 år.

Anbefalt: