Hvordan Demontere En Kontorstol

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Demontere En Kontorstol
Hvordan Demontere En Kontorstol

Video: Hvordan Demontere En Kontorstol

Video: Hvordan Demontere En Kontorstol
Video: Руководство по замене газлифта 2024, April
Anonim

Noen ganger blir det nødvendig å demontere en kontorstol. De fleste produsenter legger monteringsinstruksjoner i esken med stolen, men det kan være vanskelig å demontere produktet uten erfaring.

Hvordan demontere en kontorstol
Hvordan demontere en kontorstol

Nødvendig

Vanlige og gummierte hammere, meisel eller metallrør, skrutrekker

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du demonterer en kontorstol, kan det hende du trenger en vanlig og gummiert hammer, en meisel eller et rundt metallrør med en diameter på 30-40 mm.

Steg 2

Plasser stolen mot veggen, stå med føttene på tverrstykket mot stolen og ta tak i armlenene. La en assistent forsikre deg mot et mulig fall. Trekk stolen opp ved armlenene, og sving den i forskjellige retninger.

Trinn 3

Hvis sengen er løsrevet fra gassheisen, snur du tverrstykket med gassheisen nedover og holder det hengt litt oppover gulvet mens du banker på kanten av gassheisen med en hammer. Bruk meisel eller metallrør hvis hammeren ikke når kanten. Du bør banke forsiktig og aldri prøve å treffe midten av gassheisen - det er en monteringsbrakett som er følsom for støt.

Trinn 4

Hvis gassheisen er løsrevet fra korset, men forblir i svingmekanismen, holder du setet med gassheisen nede. Vipp den med en gummihammer på det øvre trinnet som kommer ut av svingmekanismen. Samtidig vil gassheisen løsne litt og gå ut.

Trinn 5

Etter å ha skilt ut gassløfteren, fjern hjulene. Noen ganger, når du trekker ut hjulene med hendene, forblir metallpinnen i tverrstykket. Fjern den med tang og legg den tilbake på plass med en hammer eller for hånd.

Trinn 6

Hvis svingmekanismen må byttes ut, skru ut de fire festeskruene og fjern svingmekanismen.

Anbefalt: