Hvordan Finne En Deltidsjobb

Hvordan Finne En Deltidsjobb
Hvordan Finne En Deltidsjobb

Video: Hvordan Finne En Deltidsjobb

Video: Hvordan Finne En Deltidsjobb
Video: Hvordan finne ny jobb | Finne informasjon om bedriften 2024, Kan
Anonim

I Russland er det ingen offisiell statistikk over antall offisielt ansatte med deltidsjobber. Innbruddsmarkedet er generelt dårlig forstått. Det totale volumet på ledige stillinger på deltid vil imidlertid neppe dekke hele behovet til arbeidssøkere som ønsker å finne en ekstra inntektskilde. Derav konklusjonen - du må gjøre en innsats for å finne en virkelig verdifull deltidsjobb.

Det er enkelt å finne en deltidsjobb
Det er enkelt å finne en deltidsjobb

Det er flere grunnleggende verktøy for å finne en deltidsjobb. De mest populære og pålitelige er spesielle jobbnettsteder: HeadHunter.ru, SuperJob.ru, Job.ru, etc. For å filtrere ut heltidsjobbtilbud, trenger du bare å velge riktig filter. Kommunikasjon med arbeidsgiveren kan skje både inne i arbeidsområdet og utenfor det.

Det skal bemerkes at rekordpublikummet til arbeidssidene til det første sjiktet også har en ulempe. Antall søknader om gode deltidsjobber kan gå utenfor skalaen, så det er viktig å interessere arbeidsgiveren på søknadsstadiet. For å gjøre dette er det nok å følge flere universelle regler:

  • Vi studerer nøye forholdene beskrevet i stillingen. Arbeidsgiveren kan bli satt ut av det faktum at søkeren for eksempel begynner å ringe HR-avdelingen når han blir bedt om å "kontakte strengt via e-post";
  • Det er bedre å gi et svar på en ledig stilling med et kort følgebrev med en hilsen, hoveddelen og et farvel;
  • Ikke søk om tvilsomme ledige stillinger.

I tillegg til store arbeidssteder har hver region som regel sine egne regionale ressurser som spesialiserer seg på jobbsøk. Deres trykte kolleger - avisannonser, bør heller ikke diskonteres.

Du må heller ikke undervurdere informasjonskanalen som personlige bekjentskaper. For eksempel vil det være lettere å finne en deltidsjobb for en advokat hvis du spør vennene dine som jobber i juridiske, notariusjons- og konsulentorganisasjoner om mulige tilleggsvolum. Som regel er en god anbefaling fra en bedriftsmedarbeider for en leder verdt mer enn et fargerikt CV på flere sider på et arbeidssted.

Suksess med å finne en deltidsjobb er direkte relatert til det settet med kompetanser, ferdigheter og evner som søkeren besitter. Jo flere aktivitetsområder, jo større valgmuligheter. Jo høyere profesjonalitet for hver av dem, jo flere sjanser for å få en deltidsjobb.

Å forstå denne formelen for suksess alene er imidlertid ikke nok. Spesialisering i seg selv er også viktig. Strengt tatt har representanter for nesten ethvert yrke sjansen til å finne seg en deltidsjobb. Leger kan ta på seg ekstra arbeid i andre medisinske institusjoner, lærere kan finne seg i veiledning, og sjåfører kan tjene ekstra penger i drosjer utenom arbeidstid.

Praksis viser at den enkleste måten å finne en deltidsjobb er advokater, journalister, personalbetjenter, ingeniører og designere. Til tross for det store antallet advokatfirmaer med full syklus, er etterspørselen etter engangs juridisk rådgivning fortsatt høy. Journalister med et høyt spesialisert aktivitetsfelt har en sjanse til å få flere volumer i tredjepartsutgaver, samt å fungere som PR-konsulenter for juridiske enheter. Byggefirmaer og designbyråer henter ofte spesialister utenfra i perioder med høy arbeidsbelastning.

Anbefalt: