Hvordan Finne En Deltidsjobb I Løpet Av Ferien

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En Deltidsjobb I Løpet Av Ferien
Hvordan Finne En Deltidsjobb I Løpet Av Ferien
Anonim

Flere og flere skolebarn foretrekker å jobbe i stedet for å hvile i sommerferien. Det er mange grunner til dette: noen vil hevde seg, føle seg som en uavhengig person, tjene penger, og noen sparer det nødvendige beløpet til en dyr ting som de lenge har drømt om. Det er også tenåringer som går på jobb for å hjelpe foreldrene sine hvis det er økonomiske problemer i familien. Uansett, egen inntjeningsdisiplin, vant til ansvar og forsiktighet.

Hvordan finne en deltidsjobb i løpet av ferien
Hvordan finne en deltidsjobb i løpet av ferien

Bruksanvisning

Trinn 1

I store byer er det relativt enkelt å få jobb som bud, samt få jobb som distributør av reklamemateriell (brosjyrer, plakater, brosjyrer). Selvfølgelig betaler de ikke mye for slikt arbeid, men det gir likevel litt inntekt. Informasjon om slike ledige stillinger finner du på mange sider i den aktuelle profilen, samt i aviser som "Leter du etter en jobb".

Steg 2

Feriesentre og rekreasjonsområder krever alltid ekstra personale om sommeren for catering, rengjøring, is og brus. For informasjon, bør du kontakte ledelsen i sanatorier, rekreasjonssentre, serveringssteder.

Trinn 3

Du kan også få en jobb med landskapsarbeid og landskapsarbeid. Det vil si at det vil være nødvendig å fjerne søppel, plante blomster, busker osv. Ledige stillinger bør spørres til de aktuelle avdelingene i lokale kommuner.

Trinn 4

Til slutt kan du tjene ekstra penger som veileder, selvfølgelig, hvis ungdomsskoleeleven er flytende i dette eller det aktuelle faget og vet hvordan man tydelig og tydelig skal forklare. Elever blir funnet ved hjelp av jungeltelegraf, det vil si ifølge opplysninger fra slektninger, venner, bekjente. I store byer er studieavgiftene ganske imponerende; i små byer og landsbyer, selvfølgelig, vil de være mye lavere.

Trinn 5

Selvfølgelig er det nødvendig å gjøre alt mulig slik at tenåringen ikke blir utsatt for risiko under arbeid, og heller ikke havner i hendene på en skruppelløs arbeidsgiver som kanskje ikke bare betaler ham for sitt arbeid. Husk at i henhold til lovene i Den russiske føderasjonen kan en student jobbe fra de er 14 år. I dette tilfellet, før begynnelsen av 16 år, trenger han en skriftlig tillatelse fra foreldrene (eller en av dem).

Anbefalt: