Hvordan Du Kan Jobbe Med To Jobber

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Kan Jobbe Med To Jobber
Hvordan Du Kan Jobbe Med To Jobber

Video: Hvordan Du Kan Jobbe Med To Jobber

Video: Hvordan Du Kan Jobbe Med To Jobber
Video: Hvordan nettbutikker kan jobbe med Content Marketing 2024, Kan
Anonim

Omstendighetene kan tvinge deg til å jobbe to jobber: å ha fritid på jobben, en liten lønn, store planer for fremtiden som du trenger å spare opp til, behovet for en deltidsjobb på grunn av å kjøpe en leilighet eller renovere.

Deltidsarbeid
Deltidsarbeid

Bruksanvisning

Trinn 1

Å jobbe med to jobber er ikke lett: du må overholde tidsfrister og fullføre oppgaver for forskjellige typer aktiviteter. Men hvis du har lyst og evne til å kombinere de to jobbene, vil det være ganske vellykket. For å gjøre dette, må du ha ikke bare den rette holdningen, men også et stort ansvar, evnen til å tildele tid og jobbe raskt, uten å bli distrahert av fremmede forhold.

Steg 2

Du kan jobbe to jobber uten å forlate arbeidsplassen. For eksempel, hvis en ansatt ikke er overbelastet med arbeid på kontoret, er det ledige timer mellom oppgavene, det er lønnsomt å ta dem med tilleggsarbeid. Du kan registrere deg på virtuelle frilansutvekslinger og motta bestillinger for å skrive tekster eller anmeldelser, lage logoer, videoer, nettsteder, administrere en gruppe på sosiale nettverk - alt avhenger av hvilke typer arbeid du kan gjøre og hva du kan og vil lære.

Trinn 3

Ytterligere ansettelse kan fås fra hovedarbeidsgiveren. Hvis selskapet har behov for en slags aktivitet, og en ansatt for denne stillingen ennå ikke er funnet, eller de ikke ønsker å åpne en stilling i det hele tatt, foreslå kandidaturet ditt. Da vil det være mulig å formalisere denne ansettelsen som en deltidsjobb med deltidslønn. Både sjefen og den ansatte vil like dette alternativet - stillingen blir ikke betalt som den viktigste, og det vil være mulig å spare penger, og den ansatte vil kunne motta en høyere lønn for samme arbeidstid.

Trinn 4

Å finne en deltidsjobb er heller ikke så vanskelig i et annet selskap. Det er mange stillinger i arbeidsmarkedet hvor du kan jobbe deltid eller ta jobb i helgene. For deltidsarbeid, i de fleste tilfeller, må du forhandle med sjefen på hovedjobben, eller i det minste gi beskjed til lederen.

Trinn 5

Et annet alternativ for deltidsarbeid er når du jobber etter en plan 2 dager etter 2. Deretter jobber de to første dagene i ett selskap, de andre to dagene i et annet. Dette er et veldig utmattende alternativ for deltidsarbeid, siden det ikke gir fri dager, og du må jobbe hver dag i 12 timer, så du må bare ty til dette alternativet som en siste utvei.

Trinn 6

Fortsett hobbyen din etter jobb og gjør det til en liten egen virksomhet. Å få betalt for hobbyene dine er den morsomste deltidsjobben. Kanskje du vet hvordan du skal strikke, sy, dekorere, male eller dyrke blomster til salgs. Alt dette kan generere inntekt, som vil komme i tide til grunnlønnen. Slikt arbeid kan gjøres etter en arbeidsdag, og i helgene og på ferie, og det vil være mye mindre slitsomt enn hovedjobben.

Anbefalt: