Hvordan Fylle Ut En Arbeidsbok Med En Gründer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut En Arbeidsbok Med En Gründer
Hvordan Fylle Ut En Arbeidsbok Med En Gründer

Video: Hvordan Fylle Ut En Arbeidsbok Med En Gründer

Video: Hvordan Fylle Ut En Arbeidsbok Med En Gründer
Video: Grønn Jobb forklarer: Hvordan fylle ut arbeidsavtale 2024, Kan
Anonim

Fram til 2006 antok den offisielle registreringen av en ansatt hos en enkelt entreprenør bare utarbeidelsen av en ansettelseskontrakt registrert hos et av de lokale myndighetene. Og fra 6. oktober 2006 er en person fortsatt forpliktet til å fylle ut en ansattes arbeidsbok. Hva er prosedyren for en individuell gründer å følge når han skriver inn arbeidsboken?

Hvordan fylle ut en arbeidsbok med en gründer
Hvordan fylle ut en arbeidsbok med en gründer

Bruksanvisning

Trinn 1

Design den første siden i boka hvis oppføringen din blir den første. Skriv inn etternavn, fornavn, patronym og fødselsdato ved hjelp av passopplysningene dine. For å fylle ut elementene "Utdanning" og "Spesialitet", ta det tilsvarende dokumentet, angi utdanningstypen (videregående, videregående, videregående generell, etc.) og spesialitet uten å spesifisere kvalifikasjoner (lærer, økonom, advokat, regnskapsfører, osv.). Sett signaturen din med dekryptering og forsegling av den enkelte entreprenør leselig. Den ansatte må også legge en personlig signatur som sertifiserer dataene du spesifiserte.

Steg 2

I avsnittet "Informasjon om arbeid" begynner du å registrere ved å fylle ut den tredje kolonnen med informasjon om den enkelte entreprenøren (som jobber, etternavn, navn, fullstendig patronym). For eksempel "Privat advokat Ivanenko Sergey Vladimirovich." På grunnlag av ansettelseskontrakten, gi en ordre eller ordre på ansettelsen til denne ansatte, legg inn en oppføring for neste nummer i arbeidsboken. Sett datoen for opptak som er angitt i kontrakten, ikke datoen for fylling! Oppgi en fullstendig oppføring i tredje kolonne, med angivelse av stilling, avdeling osv. For eksempel: “Akseptert for stillingen som selger”. I den siste kolonnen skriver du dokumenttypen, dato og nummer ("Bestilling datert 05.03.2001, nr. 3"). Merk at hvis ansettelsen ble utført før 06.10.2006, må oppføringen tilsvare datoen i arbeidsavtalen.

Trinn 3

Når du avskjediger en ansatt, setter du følgende rekordnummer, datoen for oppsigelse, årsaken (grunnlaget) for å si opp arbeidskontrakten i samsvar med arbeidskoden i Den russiske føderasjon, med angivelse av klausulen og en del av loven, navnet på dokument, dato og nummer. Det er nødvendig å indikere posisjonen til den fyllende personen som signerer og dekrypterer, deretter sertifiserer denne posten med den enkelte entreprenørs forsegling. Kunnskapen til den ansatte gjøres mot underskrift. Hvis han ble ansatt før 06. oktober 2006, og det ikke er noen tilsvarende oppføring i arbeidsboken, vil oppsigelsesjournalen etter denne datoen ikke være gyldig! Den siste arbeidsdagen er dagen for oppsigelse.

Anbefalt: