Hvordan Dele Studiepoeng I En Skilsmisse

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dele Studiepoeng I En Skilsmisse
Hvordan Dele Studiepoeng I En Skilsmisse

Video: Hvordan Dele Studiepoeng I En Skilsmisse

Video: Hvordan Dele Studiepoeng I En Skilsmisse
Video: Guide til separation og skilsmisse 2024, April
Anonim

Mange familier kan ikke nå forestille seg hvordan de pleide å gjøre uten lån og kredittkort. Imidlertid kan en familie ikke alltid eksistere lenge, i motsetning til lån. Og ofte legges en del av eksisterende økonomiske forpliktelser til skilsmissen.

Å dele lån er alltid vanskelig
Å dele lån er alltid vanskelig

Nødvendig

  • Låneavtaler
  • Liste over felles ervervet eiendom
  • Liste over eiendom eid av ektefeller før ekteskapet

Bruksanvisning

Trinn 1

Avslutt en fredelig skilsmisseavtale - Til å begynne med er det klokere for ektefellene å fredelig diskutere alle spørsmål som gjelder skilsmisse. De kan knyttes til barn, underholdsbidrag, deling av eiendom, betaling av lån. Selvfølgelig kan det oppstå tvister, men det ville være bedre å diskutere dem før skilsmisseprosessen i seg selv. Dette vil redde ikke bare ektefeller, men også barn, hvis noen, fra unødvendige problemer.

Steg 2

Les IC RF nøye. Loven gir bestemte regler for deling av lån i tilfelle skilsmisse, som er inkludert i den russiske føderasjonens familiekode. I følge disse reglene, som et resultat av plikten til en av ektefellene, kan innkreving av lånet bare utføres fra eiendommen til denne bestemte ektefellen. I tilfelle eiendommen viser seg å være utilstrekkelig til å betale lånet, kan banken lovlig kreve betalinger fra andelen av skyldnerens ektefelle. Og de aksjene som oppsto under delingen av felleseie fordeles mellom ektefellene i forhold til de aksjene som ble tildelt ektefellene etter skilsmissen.

Trinn 3

Beregn andelene til ektefellene på eiendommen. I henhold til familiekoden til Den russiske føderasjon kan utelukkelse pålegges ektefellenes felleseie for felles forpliktelser, og for forpliktelsene til en av ektefellene, i tilfelle at domstolen fastslår at alt som ble mottatt under plikten til en av ektefellene, ble brukt til å dekke behovene til hele familien. For eksempel, hvis en av ektefellene bruker et kredittkort, vil gjeld på det være hans personlige forpliktelse. Hvis vi snakker om et pantelån som ble tatt under ekteskapet, er eiendommen følgelig ervervet eiendom, og gjelden kan deles i forhold til aksjene i denne leiligheten, som ble tildelt under delingen av eiendommen.

Anbefalt: