Hvordan Du Skal Oppføre Deg I En Forvaltningsdomstol

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Skal Oppføre Deg I En Forvaltningsdomstol
Hvordan Du Skal Oppføre Deg I En Forvaltningsdomstol

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg I En Forvaltningsdomstol

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg I En Forvaltningsdomstol
Video: Faktorer der gør sig gældende, når du skal sælge dig selv 2024, Kan
Anonim

Forvaltningsdomstolen er et statlig organ som avgjør spørsmål i administrative saker. Gjennomgangsprosedyren her er av strengt formell karakter og fastsetter strenge normer for atferd som er bindende for alle de fremmøtte, for manglende overholdelse som det er ansvar for.

Hvordan oppføre seg i en forvaltningsdomstol
Hvordan oppføre seg i en forvaltningsdomstol

Bruksanvisning

Trinn 1

Du bør ankomme rettsmøtet strengt til den fastsatte tiden og ikke være forsinket. Når du kommer til stevnehøringen, må du informere ekspeditøren om din tilstedeværelse før prosessen starter. Hvis du av alvorlige og objektive grunner ikke kan møte der til avtalt tid, må du rapportere det via telefon eller faks.

Steg 2

Stå opp fra setet ditt når dommeren kommer inn i salen, når du henvender deg til ham og svarer på spørsmålene hans. Bare i enkeltsaker relatert til helsetilstanden til de fremmøtte, kan retten tillate noen personer å ikke overholde denne regelen.

Trinn 3

Henvend deg til dommeren med setningene "æren din" og "kjære domstol!" (selv om det bare er en dommer). Dette vil vise respekt for dommeren og hele rettssaken.

Trinn 4

Oppretthold orden under møtet. Ikke rope fra setene dine, vær aggressiv eller vær uhøflig. Du bør heller ikke stille dommeren spørsmål, for dette er det en advokat og andre deltakere i prosessen.

Trinn 5

Når du vitner, si bare informasjonen du er trygg på. Når du er i tvil, si det eller ikke nevn henne i det hele tatt. Dette betyr ikke å holde tilbake fakta, det er rett og slett ikke nødvendig å fortelle gjetninger. Tross alt kan resultatet av saken avhenge av dine ord, og falskt vitnesbyrd er straffbart ved lov.

Trinn 6

Hvis du oppfører deg som mistenkt eller anklaget, må du sjekke med din forsvarslinje før du vitner. Hvis du er til stede i rollen som offeret - med beskyldningslinjen. Dette vil unngå uventede vendinger og gjøre jobben til dine representanter lettere.

Trinn 7

Disse oppførselsreglene må følges gjennom hele rettssaken og er bindende for alle som er til stede i rettssalen, uavhengig av hvilken rolle de har. For manglende overholdelse av reglene har retten rett til å ikke bare irettesette eller be om å forlate lokalet, men også ilegge en bot. Og i verste fall arrest i opptil 15 dager.

Anbefalt: