Er Det Mulig å Registrere En LLC På En Hjemmeadresse

Innholdsfortegnelse:

Er Det Mulig å Registrere En LLC På En Hjemmeadresse
Er Det Mulig å Registrere En LLC På En Hjemmeadresse

Video: Er Det Mulig å Registrere En LLC På En Hjemmeadresse

Video: Er Det Mulig å Registrere En LLC På En Hjemmeadresse
Video: På vei til jobb 2024, Kan
Anonim

Det er gunstig å registrere en liten LLC på en hjemmeadresse. Men for dette må du vite i hvilke tilfeller dette er mulig, hvilke dokumenter som må sendes til det territoriale skatteinspeksjonen.

Registrering av LLC hjemme adresse
Registrering av LLC hjemme adresse

Hver LLC må ha en lovlig adresse. Hvis organisasjonen ikke har egne lokaler, må lederne av selskapet leie det, og dette er en ekstra kostnad. Derfor er noen LLC-eiere interessert i om det er mulig å registrere sine avkom på en hjemmeadresse? Avvik i noen lover tillater at dette gjøres.

Statlig registrering av en juridisk enhet til en hjemmeadresse

Civil Code sier at oppholdsrommet er ment for innbyggere å bo. Men hvis du overfører et slikt rom til status som ikke-bolig, er det mulig å registrere en LLC på dette territoriet.

Dette er skrevet i artikkel 288 i den sivile koden for Den russiske føderasjonen. Og artikkel 54 sier at registreringen av en LLC utføres på adressen der det nåværende utøvende organet, som er direktør, er lokalisert.

Denne nyansen gir sjefen for LLC en utmerket mulighet til å registrere hjernebarnet sitt på hjemmeadressen.

Men det må tas i betraktning at:

  1. Boområdet må tilhøre direktøren for LLC. Videre kan den registreres her permanent eller midlertidig.
  2. Hvis noen andre bor i dette området, må du gi skriftlig samtykke fra disse personene, som vil indikere at de ikke er imot denne juridiske prosedyren.
  3. Bedriftens type aktivitet bør ikke være en som ikke kan utføres i boliglokaler (for eksempel kompleks produksjon, levering av medisinske tjenester, drift av en butikk). Slike LLC kan registreres i et boligområde hvis det er mulig å overføre det til kategorien ikke-boligområde.
  4. Det er umulig å registrere et selskap på hjemmeadressen til en person som ikke er registrert her eller ikke er eier av lokalet.

Hvilke dokumenter som må leveres

Siden det ikke er noen klar lovgivningsmessig definisjon av om direktøren i et selskap kan registrere den til sin hjemmeadresse, avhenger derfor en positiv løsning på emnet av den spesifikke IFTS, av verdipapirene.

Lovgivningen sier at for å registrere en organisasjon på en hjemmeadresse, er det bare behov for en søknad og et pass, der det vil være et stempel med registreringsadressen. Men for ikke å få avslag, er det bedre å ta med en ekstra pakke med dokumenter. Send et garantibrev til skattekontoret på registreringsstedet for LLC, som vil bli skrevet av huseierne. Hvis det er direktøren for foretaket, vil han utarbeide dokumentet selv. Her vil han indikere at han godtar å registrere en LLC på denne adressen. Legg ved en kopi av eierskapet til denne eiendommen til dette dokumentet.

Men det er bedre, før du besøker det føderale skattetjenestens territoriale inspeksjon, å konsultere nøyaktig der om hvilke dokumenter du trenger å gi for ikke å få avslag og registrere en LLC.

Anbefalt: