Hvordan Vi Slapper Av I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vi Slapper Av I
Hvordan Vi Slapper Av I

Video: Hvordan Vi Slapper Av I

Video: Hvordan Vi Slapper Av I
Video: Интенсивные упражнения🔥 для подтягивания обвисших век и массаж для уменьшения морщин за 7 дней 2024, Kan
Anonim

Resten av en arbeidende person i Russland er regulert av produksjonskalenderen. Vanligvis hviler russerne hver lørdag og søndag med en fem-dagers arbeidsuke og bare på søndager med en seks-dagers. I tillegg er det også helligdager, som noen ganger kan falle sammen med helgene og gi de ansatte en skikkelig ferie.

kalender 2019 ferie
kalender 2019 ferie

Helgen i første halvdel av 2019

I begynnelsen av januar hviler alle russere tradisjonelt i 8 dager på rad (inkludert 8 dager). For ikke å overføre 5. og 6. januar til 9 og 10 virkedager i samme måned, ble de utsatt til våren (5. januar til 2. mai og 6. til 3. mai). I tillegg til den lange nyttårsferien, er det også lørdager og søndager i januar. Det viser seg at januar er den korteste arbeidsmåneden i 2019.

Det er 7 hviledager i den korte februarmåneden. Den 22. dagen i denne måneden blir forkortet med en time, siden den følges av en enkelt høytid - Forsvareren av fedrelandsdagen. Siden den faller på lørdag, burde den ha blitt omlagt til mandag 25. februar. Men de gjorde det litt annerledes: de utsatte det til 10. mai.

Det er ikke noe galt i det, for bokstavelig talt om 9 virkedager vil det være en langhelg: 8., 9. og 10. mars (hvorav 8 er den internasjonale kvinnedagen, og 9 og 10 er lørdag og søndag). I tillegg er det 4 helger til i mars.

April gjør oss ikke fornøyde med helligdager, så vi må bare hvile på lørdager og søndager. Men neste måned kan du ta igjen og slappe av fullt ut, og åpne sommer-sommeren.

Helgen vil være fra 1 til 5 (1. mai - vår- og arbeidsdagen), 8 - en forkortet arbeidsdag, og deretter igjen helgen fra 9 til 12 (9. - Seiersdag). Det er 2 helger til i mai. Dermed er dette året dårligere enn januar når det gjelder antall fridager med bare en dag.

Juni vil ikke lenger skjemme bort oss med et stort antall høytider. Det blir bare en - Russlands dag, 12. juni. Samtidig vil arbeidstiden 11. juni være en time kortere enn vanlig. Men i juni er det 10 hviledager til (lørdager og søndager).

Helgen i andre halvdel av året

I tredje kvartal er det ingen helligdager i det hele tatt, det er bare helger. Vi hviler i juli: 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27 og 28. I august hviler vi 3., 4., 10., 11., 17., 18., 24., 25., 31.. I september vil helgene være 1., 7. og 8., 14. og 15., 21. og 22., 28. og 29..

Fjerde kvartal vil glede oss med bare en høytid i november - National Unity Day, 4th. I oktober vil vi bare hvile på lørdag og søndag: 5. og 6., 12. og 13., 19. og 20., 26. og 27. I tillegg til 4. november vil vi hvile på 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24 og 30. I desember blir det en dag, forkortet med en time - dette er 31. desember, en kort frist på før nyttår og før forberedelsene til festfest. I desember kan du også hvile lørdag og søndag: 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 og 29.

Totalt hviler vi i 2019, med en fem-dagers arbeidsuke, 118 dager, hvorav 14 vi feirer. I tillegg til hviledagene i henhold til produksjonskalenderen, får hver ansatt årlig permisjon.

Tips og triks

Når du planlegger ferien, skal den ansatte ledes av produksjonskalenderen. Velg en mer praktisk periode avhengig av målene: For å gjøre resten lengre, eller omvendt, fordel alle dager gjennom året jevnt. For eksempel er januar, mars og mai egnet for et lengre opphold. I søknaden er det bedre å angi startdatoen for ferien etter den siste ferien: 9. januar, 11. mars og 13. mai. Du kan spesifisere startdatoen før ferien, for nummeret deres vil ferien vare, men dette alternativet passer bare for de som jobber 40 timer i uken.

Hvis du vil fordele resten jevnt over året, er det bedre å ta 2 uker, for eksempel i juli og to i oktober. Merk at valg av ferietid ikke er mulig i alle organisasjoner. Men hvis organisasjonen gir en slik rett, er det bedre å bruke den. Enkelte kategorier ansatte har i henhold til loven rett til å velge ferietid: for eksempel kvinner før fødselspermisjon og / eller etter at de har forlatt foreldrepermisjonen, adoptivforeldre til barn under tre måneder som studerer ved korrespondanse, mindreårige, deltidsarbeidere, krigsinvalider og andre kategorier arbeidere. Hver ansatt bør avklare sin status før de planlegger ferien.

Anbefalt: