Hvordan Vi Slapper Av I Desember I Russland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vi Slapper Av I Desember I Russland
Hvordan Vi Slapper Av I Desember I Russland

Video: Hvordan Vi Slapper Av I Desember I Russland

Video: Hvordan Vi Slapper Av I Desember I Russland
Video: Макс и Катя играют с сюрпризами в огромных яйцах 2024, April
Anonim

Nyttår er en høytid elsket av alle russere. Nyttårsaften er den største av alle, og du vil alltid at den skal vare så lenge som mulig. Hvordan vil vi hvile i desember 2019?

Hvordan vi slapper av i desember 2019 i Russland
Hvordan vi slapper av i desember 2019 i Russland

Ferier i desember 2019

I 2019 faller 31. desember på tirsdag, uansett hvor mye du vil, vil alle russiske arbeidere måtte jobbe 2 dager til i en ny arbeidsuke før nyttårsferien - 30. og 31. desember.

31. desember regnes tradisjonelt som en dag før ferien, så den vil bli forkortet med nøyaktig en time. Dermed vil ikke russere i desember 2019 ha flere fridager, bare en enkelt forkortet arbeidsdag 31. desember.

Men til tross for dette, omtrent 3-4 uker før landets hovedferie, begynner allerede nyttårsforestillinger på teatre i Russland, isparker vil åpne, og hver by vil allerede være dekorert til nyttår.

Bilde
Bilde

På forhånd, helst i november, må du ta vare på å kjøpe billetter til nyttårseventyr for barn og voksne, til nyttårsfilmer som vises årlig i alle kinoer, lage en ferieplan for helgen, og viktigst av alt - kjøp gaver til familie og venner. Alle vet at jo nærmere ferien, jo mer spenning rundt store kjøpesentre og butikker og jo mindre sannsynlig å finne noe som er verdt og originalt.

Nyttårsaften underholdning

Til tross for at russerne i 2019 ikke vil ha flere fridager, kan alle begynne å skape en festlig stemning lenge før nyttår. En av de mest elskede underholdningene i Russland er alpint, besøkende isbyer, som sikkert vil bli installert i alle byer i Russland. For eksempel er det ikke mindre enn ti isparker som tradisjonelt er reist i Moskva, som lar alle, i det minste for en kort stund, finne seg i et eventyr.

Bilde
Bilde

Fra midten av desember åpner julemarkedene i store kjøpesentre, så vel som i hovedtorgene i forskjellige byer. Landets hovedmesse ligger på Den røde plass, hvor forskjellige nyttårsprodukter vises til salgs i fantastiske hus: husholdningsredskaper, dukker, suvenirer, søte gaver. Messer er også en integrert del av nyttårsstemningen.

På kinoer må det vises snille og morsomme nyttårsfilmer, og hvis du ikke ønsker å gå til lysbildene og messene i det hele tatt, vil det å delta på nyttårsfilmshowet gi deg styrke og energi før nyttårsferien.

Allerede fra begynnelsen av desember åpner også hovedparkene i hovedstaden og andre russiske byer, lyst innredet for ferien, portene. Du kan gå i parken, besøke forskjellige utstillinger, se teaterforestillinger. Denne ferien passer for alle og er helt gratis. Det viktigste er å ta med deg godt humør og en termos med varm te.

Anbefalt: