Hvordan Beregne Midlertidige Uføretrygd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Midlertidige Uføretrygd
Hvordan Beregne Midlertidige Uføretrygd

Video: Hvordan Beregne Midlertidige Uføretrygd

Video: Hvordan Beregne Midlertidige Uføretrygd
Video: Webinar Atle Larsen - uføretrygd, arbeidsavklaringspenger og pensjon 2024, Kan
Anonim

Midlertidig uføretrygd blir ofte referert til som "sykefravær" og sørger for betaling av dager da en ansatt ble behandlet. Denne perioden må betales uten å mislykkes, til tross for fraværet til den ansatte på arbeidsplassen.

Hvordan beregne midlertidige uføretrygd
Hvordan beregne midlertidige uføretrygd

Bruksanvisning

Trinn 1

Beregn betalingsbeløpet, inkludert lønn og bonuser med forsikringsbidrag påløpt til Russlands sosialforsikringsfond. Som betegnelse for å bestemme betalinger, må du ta de siste 12 kalendermånedene før øyeblikket av perioden med midlertidig funksjonshemming.

Steg 2

Finn ut den gjennomsnittlige daglige inntekten til personen som vil motta sykepenger. Del de totale betalingene for de siste 12 månedene med antall virkedager som faller innenfor denne regnskapsperioden.

Trinn 3

Bestem hvor mye fordel du skal betale for hver av dagene den ansatte savnet på grunn av funksjonshemming. For å gjøre dette må du multiplisere den gjennomsnittlige daglige inntekten med beløpet på fordelen uttrykt i prosent. Stønadens størrelse påvirkes av ulike kriterier, for eksempel ansiennitet, samt årsakene til at du forlater sykmeldingen, visse trekk ved sykdommen og behandlingen.

Trinn 4

Match din daglige godtgjørelse til det maksimale beløpet du har råd til. Hvis dagpengene du har beregnet ikke overstiger maksimumsbeløpet, må sykmeldingen utbetales til dagsgjennomsnittet.

Trinn 5

Beregn det totale utbetalte beløpet ved å multiplisere den daglige ytelsen med antall kalenderdager som arbeidstakeren vil få innlagt eller hjemmebehandling. For å bestemme lengden på maksimumsperioden som arbeidsgiveren betaler, se sjette og tiende artikkel i føderal lov under nummer 255. Vær oppmerksom på at beregningen av midlertidige uføretrygder bare må gjøres hvis den ansatte har sykemelding. Husk å be om det i begynnelsen av faktureringsperioden, og sørg for at du fyller ut det riktig.

Anbefalt: