Hvordan Unngå Sladder På Jobben

Hvordan Unngå Sladder På Jobben
Hvordan Unngå Sladder På Jobben

Video: Hvordan Unngå Sladder På Jobben

Video: Hvordan Unngå Sladder På Jobben
Video: Jobben min - barnehagelærer 2024, Kan
Anonim

Det er umulig å bli kvitt sladrekulturen i arbeidskollektivet. Hun var og vil alltid være, spesielt i damelaget. Imidlertid, ved å følge visse prinsipper for kommunikasjon, kan du beskytte deg mot sladder på jobben, og gjøre arbeidsatmosfæren mer behagelig.

sladder på jobben
sladder på jobben

Det er veldig vanskelig å motstå å ikke sladre om noen på jobben. Spesielt er folk interessert i informasjon "stinkende". Ved å overføre sladder hevder individer seg selv, men ingen vil bli sladret om ham. Det blir lagt merke til at de som har liten interesse for livet til kollegene, selv blir lite fordømt i teamet. Hvis du ikke vil være mål for rykter, er det visse måter å gjøre dette på.

Ikke distribuer slik informasjon

Hør sladrene høflig, du kan til og med snakke litt om dette emnet, men du bør ikke spre det blant kollegene dine. La noen andre gjøre det, men ikke deg.

Pass dine egne saker

Ikke prøv å finne ut om andres liv. Det ser alltid ut til at den andre lever uten problemer, lettere og bedre. Imidlertid er ikke alt som det ser ut til.

Ikke døm

Av en eller annen grunn tror folk at de har rett til å fordømme andre individer. Ingen vet detaljene i livet sitt, og av hvilken grunn de gjorde dette i ett eller annet tilfelle.

Ethvert kollektiv, spesielt en kvinnelig, er alltid fylt med sladder og rykter. Det blir smaksatt og videreformidlet fra jungeltelegrafen, noe som gjør arbeidsmiljøet uutholdelig. De snakker om alt, fra kvaliteten på arbeidet til detaljene i det personlige livet. Det er vanskelig å avstå fra "interessant" informasjon, men du må undertrykke ønsket om å fordømme andre, fordi "ikke døm, men du vil ikke bli dømt".

Anbefalt: