Hvordan Unngå Stressende Situasjoner På Jobben

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Unngå Stressende Situasjoner På Jobben
Hvordan Unngå Stressende Situasjoner På Jobben

Video: Hvordan Unngå Stressende Situasjoner På Jobben

Video: Hvordan Unngå Stressende Situasjoner På Jobben
Video: 5/5 Hvordan takle mobbing på arbeidsplassen 2024, Kan
Anonim

Stressende situasjoner på jobben kan oppstå av forskjellige årsaker: konflikter med sjefer eller kolleger, vanskeligheter med klienter, behovet for å håndtere for komplekse og ansvarlige prosjekter, frykt for å gjøre en feil, etc. Men hvis du ønsker det, kan ubehagelige øyeblikk unngås eller læres å ikke ta dem for alvorlig.

Hvordan unngå stressende situasjoner på jobben
Hvordan unngå stressende situasjoner på jobben

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du kommer til jobb, prøv å være i humør for det beste. Stå opp tidlig, ryddig, ta deg tid til frokost og en kopp favorittte eller kaffe. Ikke vær oppmerksom på trengsel i offentlig transport, uhøflig sjåfører på veiene osv., Prøv å holde godt humør.

Steg 2

Når du kommer til kontoret, tenk bare på de positive egenskapene ved arbeidet ditt, men ikke minne deg selv på vanskeligheter og problemer som kan vente på deg. Start dagen godt, og det blir mye lettere å unngå stress. Hvis du er irritabel, sint, klar for det verste selv om morgenen, er det lite sannsynlig at dagen vil lykkes.

Trinn 3

Prøv å ta minst mulig oppmerksomhet til kolleger som irriterer deg. Tenk deg at de er småbarn i bleier, tegneseriefigurer, latterlige karakterer og lignende som ikke kan skade deg.

Trinn 4

Ikke gå i slagsmål eller svare på fornærmelser, bare ignorere ubehagelige mennesker. Så du kan unngå stress og lære å ikke ta ordene fra kontorsladder og bare sinte mennesker til seg. Kommuniser dristig med de du liker. Det er spesielt nyttig å chatte med venner i lunsjpausen for å lade opp batteriene og muntre deg opp.

Trinn 5

Prøv å finne et par minutter å slappe av i løpet av arbeidsdagen din. Ta en kopp te, snakk med en kollega om ikke-arbeidstemaer, gå rundt på kontoret, eller bare lukk øynene et øyeblikk og legg alle ubehagelige tanker ut av hodet. Når en person føler seg sliten, blir de lettere stresset.

Trinn 6

Ikke minne deg selv på hvor mye du har å få gjort, bare lag en plan for dagen og fokuser på arbeidet ditt. Gjør alt rolig og målt, ikke bli distrahert av å synes synd på deg selv. Ubehagelige tanker forstyrrer arbeidet ditt, og jo før du takler dem, jo bedre.

Anbefalt: