Hvordan Skrive En Student Permisjonssøknad

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive En Student Permisjonssøknad
Hvordan Skrive En Student Permisjonssøknad

Video: Hvordan Skrive En Student Permisjonssøknad

Video: Hvordan Skrive En Student Permisjonssøknad
Video: Video 235 Norskprøve B1-B2 tekst skrevet av en student 2024, Kan
Anonim

Arbeidslovgivningen forplikter arbeidsgivere til å gi sine ansatte visse garantier og kompensasjoner. Dette gjelder også studentferier. Men i praksis er ikke alt så perfekt. Mange mennesker som kombinerer arbeid og studier, møter ofte visse problemer. Hvordan lage en søknad på riktig måte og få lovlig studiepermisjon?

Hvordan skrive en student permisjonssøknad
Hvordan skrive en student permisjonssøknad

Nødvendig

  • - hjelpesamtale;
  • - et blankt papir og en penn;
  • - bekreftelsessertifikat.

Bruksanvisning

Trinn 1

Husk at du i henhold til arbeidskoden til Den russiske føderasjonen har full rett til studentferie, underlagt to betingelser:

- utdanningsinstitusjonen der du studerer, har et sertifikat for statlig akkreditering;

- utdanningsnivået du får er primært for deg.

Steg 2

Hvis du for eksempel får din første høyere utdanning, kan du trygt kreve at arbeidsgiveren gir deg studiepermisjon. Hvis noen av de ovennevnte forholdene er fraværende, har arbeidsgiveren full rett til ikke å la deg gå for å studere. I tilfelle du får en annen høyere utdanning, gis ekstra studiepermisjon bare etter koordinering av dette problemet med ledelsen i organisasjonen du jobber i. Det er bedre, innledningsvis, når du søker på en jobb, hver for seg hos arbeidsgiveren, å løse alle spørsmål angående studiene.

Trinn 3

Skriv en uttalelse som dette:

- Søknadsgrense: her er stillingen og det fulle navnet til lederen som søknaden er rettet til, samt stillingen, navnet på den strukturelle enheten og det fulle navnet på den ansatte;

- Dokumenttype (Søknad);

- Ordlyden i søknaden: “Jeg ber deg gi ekstra permisjon med bevaring av gjennomsnittslønnen for å overføre midlertidig sertifisering fra _ _ _ til _ _ _.

Jeg vedlegger et utropssertifikat nr. _ ;

- Dato;

- Signaturen til den ansatte.

Trinn 4

Send inn søknaden sammen med en henvisning til regnskapsavdelingen eller personalavdelingen til selskapet der du jobber.

Trinn 5

Gå bare på ferie etter at du har forsikret deg om at arbeidsgiveren din har signert søknaden din.

Trinn 6

Ta (påkrevd) på utdanningsinstitusjonen og overlever på arbeidsplassen et bekreftelsesbevis som sier at du virkelig var på økten. Uten dette sertifikatet vil studentferien din ikke ha noe grunnlag og blir ugyldiggjort.

Anbefalt: