Hvordan Stjerne I Reklame

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Stjerne I Reklame
Hvordan Stjerne I Reklame

Video: Hvordan Stjerne I Reklame

Video: Hvordan Stjerne I Reklame
Video: Skibet er ladet med... (1960) - K. E. Skjorten reklame 2024, April
Anonim

Vil du vise dine skuespillerkunnskaper, se deg selv på TV, få nye inntrykk, og til og med få betalt for det? Eller tror du at bare stjerner og skuespillere kan filmes i reklame, og at veien til settet er bestilt for "bare dødelige"? Faktisk har alle en sjanse til å vises i reklame! Reklamebyråer og produksjonsstudier trenger stadig nye mennesker av helt forskjellige typer for å skyte annonser. Hvis du vil gjøre reklame, må du hjelpe castingbyrået med å finne seg selv!

Hvordan stjerne i reklame
Hvordan stjerne i reklame

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må du bestemme hvor egnet du er for filming i reklame. Se på bildene og hjemmevideoene dine, vurder objektivt ditt foto- og videogeni. Unngå to ekstremer: både overdreven selvkritikk og overvurdering av dine eksterne data. Bare én ting er viktig: vet du hvordan du lønnsomt kan presentere, lære deg selv? Klemmer du deg foran et foto- eller videokamera? Er du trygg nok, naturlig og rolig i rammen? I så fall er dette allerede halve kampen!

Steg 2

Den andre komponenten i suksessen er bildene dine. Her har du to alternativer:

1. Velg et par (så mange som mulig) av de beste bildene dine: et portrettfoto og et bilde i full lengde. Dette kan være ikke-profesjonelle bilder, men de er av høy kvalitet, med gunstig vinkel og belysning.

2. Men det er fortsatt bedre å lage en profesjonell portefølje. Dette vil øke sjansene dine for å gjøre reklame. Porteføljen gjøres best av en fotograf som spesialiserer seg på reklamefotografering. En god portefølje kan betraktes som 20 fotografier av en annen plan og karakter, der du skildrer en rekke forskjellige følelser. Det er sant at det er lite sannsynlig at du vil være i stand til å skildre alt dette i løpet av en fotografering. Derfor er det bedre å gjøre 5-8 fotosessioner i studio og på plassering. Når det gjelder prisen på en portefølje, betyr høy kvalitet en høy pris.

Trinn 3

Du kan også studere skuespill og plastikk på catwalk-skolen på et modellbyrå eller på skuespillerkurs. (For eksempel melde deg på en mesterklasse for kurs for nybegynnere og skuespillere - https://howtomodel.ru/master-klassy/). Når du tar opp en annonse, trenger du faktisk ikke bare å smile i rammen, men det er mulig å skildre endrede følelser (for eksempel fra tristhet og fortvilelse til uhemmet glede), eller å si noe. Og dette "noe å si" må også kunne. Tross alt kan en og samme frase (til og med den enkleste) uttales med en million forskjellige intonasjoner! Teaterundervisning, klasser i sirkler - dette vil absolutt være et "pluss" for deg. I praksis er dette imidlertid ikke nødvendig. Det er viktigere å være aktiv og "live" ved castingen, ikke å bli klemt eller forvirret av kameraet. Og også - å finne deg selv "til rett tid og på rett sted." Det vil si i et castingbyrå for å komme inn i typen som kreves for spesifikk foto- / videofilming

Trinn 4

Deretter må du kontakte et castingsenter, reklame- eller modellbyrå. Enda bedre, flere forskjellige byråer. Du kan legge ut en profil og bildene dine på nettstedene til castingbyråer, sende bilder (pluss koordinatene og typedataene) eller bringe dem personlig til byrået.

Trinn 5

Etter at du har lagt ut profilen din, må du ikke lene deg tilbake og vente på en invitasjon til rollebesetningen, men vær proaktiv. Se gjennom informasjonen om nye rollebesetninger på nettstedet til byrået ditt hver dag, i tillegg se etter annonser på andre nettsteder. Send inn søknader om rollebesetning hvis du tror du er egnet for denne filmen. Ring byrået med jevne mellomrom, men vær ikke irriterende.

Trinn 6

Tro på deg selv og på dine sterke sider, og du vil definitivt lykkes!

Anbefalt: