Hvordan Gjenspeiles I Bemanningstabellen 0,5 Priser

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Gjenspeiles I Bemanningstabellen 0,5 Priser
Hvordan Gjenspeiles I Bemanningstabellen 0,5 Priser

Video: Hvordan Gjenspeiles I Bemanningstabellen 0,5 Priser

Video: Hvordan Gjenspeiles I Bemanningstabellen 0,5 Priser
Video: The Beautiful Island of Santorini - 7.5 mile/12km Hike - 4K - with Captions 2024, Kan
Anonim

Organisasjonens bemanningstabell inkluderer antall ansatte og stillingslisten, samt lønn til hver ansatt. Når du spesifiserer sistnevnte, bør du være mer forsiktig, siden arbeidslovgivningen gir en annen prosedyre for regnskap for full lønn, samt deltidslønn.

Hvordan gjenspeiles i bemanningstabellen 0,5 priser
Hvordan gjenspeiles i bemanningstabellen 0,5 priser

Nødvendig

  • - bemanningsbord;
  • - personlige dokumenter til den ansatte;
  • - lovpålagte dokumenter for foretaket;
  • - bestillingsskjemaer.

Bruksanvisning

Trinn 1

Fyll ut bemanningstabellen i samsvar med vedtatte lovdokumenter fra bedriften. Godkjenn det ferdige dokumentet etter ordre fra regissøren. Plasser et godkjenningsstempel i høyre hjørne av rutetabellen, med angivelse av nummer, dato, relevant utøvende dokument og antall selskapspersonell. Gi en ordre om å endre bemanningstabellen. Bekreft i det ansettelsen av en ansatt til en tariff på 0, 5. Vanligvis blir eksterne eller interne deltidsansatte utstedt på slike vilkår.

Steg 2

Gi en ordre om å endre bemanningstabellen. Bekreft i det ansettelsen av en ansatt til en tariff på 0, 5. Vanligvis blir eksterne eller interne deltidsansatte utstedt på slike vilkår.

Trinn 3

Lag en bestilling for personell i alle former. Angi navnet på selskapet og dets beliggenhet. Nummer dokumentet og sett gjeldende dato. Som gjenstand for bestillingen, angi innføring av endringer i gjeldende bemanningstabell, for eksempel på grunn av innføring av en ny stilling. Start den administrative delen ved å spesifisere riktig stilling. Merk størrelsen på tollsatsen, angi personopplysningene til den ansatte som utstedes for den tilsvarende stillingen. Gjør deg kjent med bestillingen personaltjenesten og lederen for avdelingen der stillingen til den ansatte som skal ansettes innføres. Sertifiser administrasjonsdokumentet med den personlige signaturen til selskapets leder.

Trinn 4

Gjør de nødvendige endringene i timeplanen basert på bestillingen. Vær oppmerksom på at bemanningskoden, skjema nummer og dokumentnavn skal forbli uendret. Skriv inn den nye koden bare for den nye stillingen, og plasser den i riktig avdeling. Her skriver du også tittelen på stillingen og tollsatsen i monetære termer. Husk at det ikke skal fastsettes ved lovlige handlinger av minstelønnen. Hvis det er nødvendig, angir du i en egen kolonne kvoter, bonuser og annen godtgjørelse som er fastsatt i foretakets kollektive avtaler.

Anbefalt: