Hvordan Skrive En Endring I Bemanningstabellen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive En Endring I Bemanningstabellen
Hvordan Skrive En Endring I Bemanningstabellen

Video: Hvordan Skrive En Endring I Bemanningstabellen

Video: Hvordan Skrive En Endring I Bemanningstabellen
Video: Hvordan skape en varig endring? 2024, Kan
Anonim

Ofte i organisasjonen er det endringer i navnene på stillinger og strukturelle inndelinger. De må registreres i bemanningstabellen, samt varsle de ansatte ved å endre vilkårene i arbeidsavtalen og oppføringene i arbeidsboken. For å gjøre endringer i bemanningstabellen, må du gi en bestilling.

Hvordan skrive en endring til bemanningstabellen
Hvordan skrive en endring til bemanningstabellen

Nødvendig

  • - arbeidskoden til Den russiske føderasjonen;
  • - skjemaer for relevante dokumenter;
  • - bemanningsbord;
  • - selskapsforsegling;
  • - ansattes dokumenter;
  • - organisasjonsdokumenter.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å ha rett til å gjøre endringer i bemanningstabellen, skriver en personalansatt i foretaket et notat adressert til den første personen i selskapet, hvor han indikerer av hvilken grunn og hvilke stillinger, strukturelle divisjoner har gjennomgått en endring i navn.

Steg 2

Basert på notatet utsteder organisasjonsdirektøren en bestilling om å gjøre endringer i bemanningstabellen, i overskriften som han skriver selskapets fulle eller forkortede navn i samsvar med de sammensatte dokumentene, dokumentets nummer og dato. Innholdet inneholder en lenke til bestillingen om optimalisering av organisasjonsstrukturen til bedriften, etter utarbeidelsen av hvilke organisatoriske og personaletiltak som ble utført og navnene på visse stillinger og strukturelle inndelinger ble endret. Lederen signerer dokumentet, sertifiserer det med selskapets segl og instruerer lederen for personalavdelingen om å varsle de ansatte.

Trinn 3

I den sammensatte bemanningstabellen legger personalarbeideren i samsvar med rekkefølgen for endringer i bemanningstabellen de nødvendige endringene i navn på stillinger og strukturelle inndelinger. For enkelhets skyld kan HR-sjefen begrense eller utvide størrelsen på rader og kolonner, men det er forbudt ved lov å fjerne enkeltelementer fra den eksisterende tidsplanen. Dokumentnummer, dato for utarbeidelse og kode kan ikke endres.

Trinn 4

På personkortene til ansatte som har endret stillingstittlene, blir de nødvendige oppføringene gjort i samsvar med den godkjente bemanningstabellen.

Trinn 5

Personalansvarlig, med henvisning til ordren om endringer i bemanningstabellen, i arbeidstakers arbeidsbok setter nummeret på ordinær post, datoen for endringen i navnet på stillingen eller den strukturelle enheten, i informasjonen om arbeidet, skriver navnet på stillingen, strukturell enhet, sertifiserer denne posten med organisasjonens signatur og segl.

Anbefalt: