Hvordan Overleve På Kontoret

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overleve På Kontoret
Hvordan Overleve På Kontoret

Video: Hvordan Overleve På Kontoret

Video: Hvordan Overleve På Kontoret
Video: Как Живет Нилетто И На Чём Он Поднялся 2024, Kan
Anonim

Noen ganger må en person som er vant til å jobbe hjemmefra tilbake til kontorarbeid. Dette er ikke lett for alle: alle mennesker er forskjellige, og kontormiljøet virker deprimerende på noen. Imidlertid ikke overdriv: du kan overleve på kontoret hvis du følger visse regler.

Hvordan overleve på kontoret
Hvordan overleve på kontoret

Bruksanvisning

Trinn 1

Det viktigste som vil hjelpe deg med å overleve på kontoret er holdningen din. Hvis du går på jobb med tunge tanker om sladder og intriger, en uhøflig sjef, rutine, vil du selvfølgelig ha vanskelige tider, for først og fremst vil du se dette på kontormiljø. Selvfølgelig er det nok og ikke veldig hyggelige mennesker og rutiner på ethvert kontor, men samtidig er det nok positive øyeblikk nesten overalt. Still inn på dem. Tenk også på fordelene med kontorlivet: det er ansatte i nærheten som kan hjelpe, det er en klar tidsplan osv. Slik selvhypnose er veldig effektiv.

Steg 2

Men hvis din verste frykt går i oppfyllelse, og du føler deg ukomfortabel på kontoret, kan du prøve å minimere de ubehagelige konsekvensene. Minimer kommunikasjonen med mennesker som er ubehagelige for deg - ikke delta i generelle samtaler, hvis slike mennesker deltar i dem, ikke gå på middag med dem osv. Hvis sjefen din er en av slike mennesker, som du må kommunisere med, kan du prøve å distansere deg psykologisk så mye som mulig når du snakker med ham. Husk at bare arbeid forbinder deg.

Trinn 3

For å unngå å sladre om deg, prøv å ikke snakke for mye om deg selv. Vær den vanligste medarbeideren for alle, som har alt som alle andre: jobb, hjem, venner, barn. Ingen trenger å vite at du for eksempel ikke har et veldig godt forhold til broren din, til og med de ansatte som du begynte å betrakte som nesten venner. Hvis sladder dukker opp, ikke legg så stor vekt på det: mennesker som sprer det er ikke alltid klarert.

Trinn 4

Selv det mest verdslige arbeidet blir gjort lettere hvis du vet at du etter det har noe å belønne deg selv med. Dette kan være både kveldssamlinger i en nærliggende kafé med hyggelige kolleger, og interessante aktiviteter etter kontoret. Etter klokka 18 begynner livet bare: du kan gå på teater eller kino, registrere deg for flamenco, lage en tradisjon for å spise middag med venner som jobber nær deg.

Trinn 5

Husk at enhver arbeidsstil, det være seg kontor eller frilans, har fordeler og ulemper. Bruk fordelene med kontoret - for eksempel en klar tidsplan som lar deg planlegge alt på forhånd, kommunikasjon med nye mennesker (kolleger), heve ditt faglige nivå når du jobber med mer vellykkede spesialister, til slutt muligheten til å spise lunsj på et kontor eller en nærliggende kafé, uten å kaste bort tid og krefter på å lage hjemmelaget mat.

Anbefalt: