Hvordan Beregne Sykefravær

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Sykefravær
Hvordan Beregne Sykefravær

Video: Hvordan Beregne Sykefravær

Video: Hvordan Beregne Sykefravær
Video: Project 1: Calculating 8-Day Sick Leave 2024, Kan
Anonim

Situasjonene der vi står overfor spørsmålet om hvordan vi skal beregne sykefraværet: behovet for å planlegge et budsjett for tvungen langvarig uførhet, regnskapsførerens permisjon, og til slutt - du er selve regnskapsføreren som må beregne mengden sykefraværsutbetalinger.

Til å begynne med, la oss kort betegne formelen: betalingsbeløpet er lik gjennomsnittlig daglig inntjening (1) multiplisert med prosentandelen av betalinger (2) og antall "deaktiverte" dager (3). La oss dvele ved de to første "vilkårene" mer detaljert.

Hvordan beregne sykefravær
Hvordan beregne sykefravær

Det er nødvendig

  • - kalkulator;
  • - data om ansiennitet ved siste jobb;
  • - data om forsikringserfaring.

Bruksanvisning

Trinn 1

Når vi snakker om beregningen av fordeler, beregnes den gjennomsnittlige daglige inntjeningen siden begynnelsen av 2011 slik: mengden av periodiseringer i 2 år (eksklusive skatt) er delt med 730 (dvs. 365 dager i året, multiplisert med 2), og tar i betraktning at årsinntekten er begrenset til summen på 415 000. Dermed vil den maksimale "delbare" for 730 være 830 000. Hvis arbeidserfaringen er mindre enn 2 år, vil betalingsbeløpet for perioden som jobbes på denne arbeidsplassen bli delt innen 730. Konklusjonen er enkel: Ovennevnte artikkel 14, paragraf 3,255 i føderal lov vil ha en gunstig effekt på de som har erfaring over to år, og tvert imot på de hvis erfaring ikke er lang.

Steg 2

Prosentandelen av betaling avhenger av forsikringserfaringen og kan være: 100% med en erfaring på 8 år, 80% - fra 5 til 8 år, eller 60% av lønnen med mindre enn 5 års erfaring.

Ikke glem at loven er en delikat og dynamisk sak, og derfor bør man være interessert i oppdateringer om emnet i tide og være oppmerksom på alle detaljer og nyanser. Den lovgivningsmessige rammen på dette området er artikkel 183 i den russiske føderasjonens arbeidskode og føderale lover.

Anbefalt: