Hvordan Endre Bemanningstabellen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre Bemanningstabellen
Hvordan Endre Bemanningstabellen

Video: Hvordan Endre Bemanningstabellen

Video: Hvordan Endre Bemanningstabellen
Video: Hvordan endre Office tema farger 2024, April
Anonim

Bemanning er et organisasjonsdokument som gjenspeiler antall ansatte, stillingsbetegnelser, betalingsbeløpet (lønn og godtgjørelse). Resolusjon fra Statens statistikkomité nr. 1 datert 05.01.2004. et enhetlig skjema er godkjent, som fylles ut av den som er ansvarlig for vedlikeholdet (dette kan være økonom, regnskapsfører, HR-spesialist). En endring i bemanningstabellen gjøres ved utelukkelse eller innføring av stillinger, reduksjon i antall ansatte, lønnsendringer. Den generelle prosedyren for å gjøre endringer er som følger:

Hvordan endre bemanningstabellen
Hvordan endre bemanningstabellen

Bruksanvisning

Trinn 1

Lederen for strukturenheten (personalavdelingen) søker med et notat til hodet, der han indikerer behovet for å redusere eller innføre en stilling, gir en økonomisk begrunnelse.

Steg 2

Organisasjonssjefen tar en beslutning, som er formalisert etter ordre. Bestillingen gjenspeiler spesifikke endringer i bemanningstabellen (stillingstittler, endringer i betalingssystemet), samt årsakene til endringene.

Trinn 3

Et nytt bemanningstabell blir dannet og godkjent, som introduseres etter rekkefølgen på hodet, og tidsperioden for tidsplanens gyldighet er angitt. Én ordre kan liste opp alle stillinger som er gjenstand for reduksjon, samt alle andre endringer.

Trinn 4

Avdelinger i organisasjonen og ansatte som er berørt av endringene må være kjent med ordren mot signatur. Når du endrer de viktigste vilkårene i arbeidsavtalen (stillingstittel, godtgjørelsesbeløp), skal arbeidstakeren bli kjent med dem minst to måneder i forveien.

Anbefalt: