Hvordan Få Skjenkebevilling

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Skjenkebevilling
Hvordan Få Skjenkebevilling

Video: Hvordan Få Skjenkebevilling

Video: Hvordan Få Skjenkebevilling
Video: Bevilling på 1-2-3 2024, April
Anonim

Det er ikke lett å få lisens til å handle med alkoholholdige drikker. Denne prosedyren er lang og krever visse praktiske ferdigheter. Du kan kontakte et advokatfirma som vil forplikte seg til å hjelpe med å skaffe lisens, men du kan gjøre det selv.

Hvordan få skjenkebevilling
Hvordan få skjenkebevilling

Bruksanvisning

Trinn 1

For å kjøpe lisens for handel med alkoholholdige drikkevarer, må du samle en betydelig pakke med dokumenter. Listen kan fås fra lisensmyndighetene. Den inkluderer mer enn tolv sertifikater og dokumenter.

Steg 2

Skriv en søknad om lisens til den aktuelle avdelingen. Legg ved kopier av alle konstituerende dokumenter, samt sertifikater for registrering og registrering hos skattemyndigheten.

Trinn 3

Få et sertifikat fra skattekontoret om fravær av gebyrer, bøter og straffer. Vær oppmerksom på at dette sertifikatet er gyldig i 90 dager.

Trinn 4

Handelsstedet med alkoholholdige drikker må være i samsvar med hygieniske og epidemiologiske standarder, som det er nødvendig å ta en uttalelse fra SES.

Trinn 5

Ring en brannsikkerhetsspesialist som må uttale seg om etterlevelse av relevante forskrifter.

Trinn 6

Inngå en sikkerhetskontrakt hvis du har tenkt å selge alkohol som inneholder mer enn 15% etylalkohol. Denne avtalen må også legges ved lisenssøknaden.

Trinn 7

Lag en kopi av kassajournalkortet.

Trinn 8

Ta vare på leiekontrakten eller skjøtet for lokalene der alkoholholdige drikkevarer skal selges.

Trinn 9

Etter å ha sendt inn en søknad og en pakke med dokumenter for en lisens, bør en kommisjon besøke deg, som vil kontrollere institusjonen for å overholde normene og kravene.

Trinn 10

Sørg for at en kopi av loven "Om beskyttelse av forbrukerrettigheter" henger på et iøynefallende sted i handelsgulvet, at brannslukningsapparater er i god stand, det er en safe og en planplan for evakuering. De kan sjekke loggen over rensing av lokalene fra gnagere, samt tilgjengeligheten av sanitærbøker fra selgere.

Trinn 11

Lisensen gis for en periode på ett til fem år. Avhengig av dette vil gebyret variere. Det avhenger også av type handel og antall utsalgssteder.

Trinn 12

Deretter kan lisensen fornyes, og prosedyren er sterkt forenklet. For å gjøre dette, bør du sende inn en søknad om fornyelse med en dokumentpakke en måned før lisensen utløper.

Anbefalt: