Hvordan Fyre En Regissør På En Ooo

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fyre En Regissør På En Ooo
Hvordan Fyre En Regissør På En Ooo
Anonim

Du har bestemt deg for å si opp administrerende direktør i din LLC. Årsakene kan variere. Konvensjonelt kan de deles i objektive, uavhengig av personen som utfører direktørens funksjoner; og subjektivt, som karakteriserer en person som en dårlig arbeidstaker.

Hvordan fyre en regissør på en ooo
Hvordan fyre en regissør på en ooo

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst bør du holde et grunnleggermøte, der det tas en beslutning om å endre ledelsen i selskapet. Det utarbeides en protokoll der alle grunnleggerne er signert.

Steg 2

Det neste trinnet bør være å diskutere denne saken med regissøren selv. Det kan være tre grunner til oppsigelse: 1. objektive forhold som ikke er relatert til regissørens arbeid (grunnleggerbytte, aktivitetsendring osv.);

2. urettferdig arbeid fra lederen (fravær, inkompetanse osv.);

3. force majeure. Hvis avskjedigelsen skjer av objektive årsaker, er det nødvendig å snakke med personen og komme til enighet om behovet for et slikt trinn. Du kan bli avskjediget i henhold til artikkel 279 i arbeidsloven (oppsigelse som ikke er relatert til arbeidstakerens arbeidsaktivitet) eller artikkel 77 (gjensidig samtykke fra partene). I dette tilfellet tildeles kompensasjon til den tidligere ansatte. Men den tidligere lederen kan også avskjediges i henhold til artikkel 81 som upassende for stillingen. I dette tilfellet tildeles ingen kompensasjon. Direktøren må signere alle dokumenter som er utarbeidet for notarius, der hans signatur kreves. Ta et utdrag fra selskapsregisteret fra skattekontoret.

Trinn 3

Det er nødvendig å komme til en notarius for å sertifisere alle dokumenter om endring av selskapsledelse. Som regel jobber den nye konsernsjefen eller personen som midlertidig utfører sine funksjoner allerede med dokumentene. Etter at alle dokumentene er sertifisert av en notarius, er det nødvendig å gjøre de nødvendige avklaringer om selskapets ledelse til alle interesserte organer: IFTS, pensjonskassen, banken der din nåværende konto ligger.

Anbefalt: