Hvordan Få En Deltidsferie

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Deltidsferie
Hvordan Få En Deltidsferie

Video: Hvordan Få En Deltidsferie

Video: Hvordan Få En Deltidsferie
Video: Hvordan får vi ned lønnsforskjellene i barnevernet? 2024, April
Anonim

Mange organisasjoner har ansatte som jobber deltid. Personalarbeideren kan ha noen spørsmål som er relatert til ferien til denne deltidsarbeideren. Hva er prosedyren for beregning og tidspunkt for innvilgelse av årlig permisjon?

Hvordan få en deltidsferie
Hvordan få en deltidsferie

Bruksanvisning

Trinn 1

I henhold til Labor Art of Art. Kapittel 286 44 får ansatte som jobber deltid årlig permisjon parallelt med permisjonen på hovedarbeidsstedet. I tilfelle når det er mindre, må arbeidsgiveren gi permisjon uten lønn for de manglende dagene.

Steg 2

Permisjon gis selv om arbeidstakeren ikke har fullført de seks månedene som er foreskrevet i den russiske føderasjonens arbeidskode. Dermed er dette en slags forskuddsbetaling.

Trinn 3

Informasjon om ferier i organisasjonen er samlet i en spesiell form som inneholder en tidsplan. Dette dokumentet er utarbeidet to uker før begynnelsen av kalenderåret. Før denne perioden må en deltidsansatt informere lederen eller lederen for personalavdelingen om permisjonen på hovedstedet.

Trinn 4

For å arrangere en årlig permisjon for en deltidsarbeider, må du gjøre deg kjent med sertifikatet fra hovedarbeidsstedet. Den kan komponeres i hvilken som helst form. Deltidsarbeideren må også gi en kopi av bestillingen (ordre) ved å gi permisjon til den ansatte (skjema nr. T-6).

Trinn 5

Basert på dokumentene ovenfor må regnskapsføreren beregne feriepengene. De beregnes i samsvar med arbeidskoden til Den russiske føderasjon, artikkel 139, kapittel 21, det vil si at betalinger blir beregnet basert på gjennomsnittsinntekt.

Trinn 6

For at deltidsarbeideren skal varsle på forhånd om ferien på hovedarbeidsstedet, er det nødvendig å registrere dette i arbeidsavtalen. Ved brudd på denne betingelsen utsettes den ansatte for disiplinær straff, men han beholder uansett retten til ferie.

Trinn 7

Noen ganger hender det at en ansatt fikk ferie på forhånd, og uten å ha jobbet i seks måneder slutter han. I dette tilfellet trekkes den betalte feriepengene fra lønnen hans.

Trinn 8

I tilfelle at en deltidsarbeider har hovedarbeidsstedet i din egen kampanje, men i en annen stilling, må han skrive en feriesøknad to ganger, og det blir også utarbeidet en ordre for hver stilling.

Anbefalt: