Hvordan Inkludere Deg Selv I Registeret Over Fordringshavers Krav

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Inkludere Deg Selv I Registeret Over Fordringshavers Krav
Hvordan Inkludere Deg Selv I Registeret Over Fordringshavers Krav

Video: Hvordan Inkludere Deg Selv I Registeret Over Fordringshavers Krav

Video: Hvordan Inkludere Deg Selv I Registeret Over Fordringshavers Krav
Video: Сравнение Redmi Note 8 и Meizu Note 9 2024, Mars
Anonim

Registeret over fordringshaveres krav er et offisielt dokument som føres av en tjenestemann som leder et konkursforetak - en voldgiftsleder. Dokumentet inneholder informasjon om alle kreditorer, begrunnelse for krav og prioritet for tilbakebetaling av gjeld fastsettes. Hvis virksomheten din er kreditor til en organisasjon som har erklært seg konkurs, må du inkludere deg selv i registeret over fordringshavers krav.

Hvordan inkludere deg selv i registeret over fordringshavers krav
Hvordan inkludere deg selv i registeret over fordringshavers krav

Bruksanvisning

Trinn 1

Tredjepartsorganisasjoner som konkursforetaket hadde sivile kontraktforhold med eller lignende ikke-kontraktsmessige forhold, klassifiseres som konkurskreditorer. Denne kategorien av foretak med pengekrav kan bare tas med i kreditorregisteret på grunnlag av en avgjørelse truffet av en voldgiftsdomstol. I tilfelle en borger var forbundet med en konkurs av arbeidsforhold - han jobbet i dette foretaket eller utførte kontraktsarbeid, har voldgiftslederen rett til å inkludere ham i kreditorregisteret på grunnlag av den innsendte søknaden.

Steg 2

Konkurskreditoren må utføre et sett med handlinger slik at hans eiendom eller økonomiske krav mot konkurs blir oppfylt etter den endelige vurderingen av eiendeler og annen eiendom som tilhører skyldneren. Du må utarbeide en søknad om oppføring i kreditorregisteret og sende den med vedlegg som bekrefter dine krav til voldgiftsretten.

Trinn 3

I søknaden angir du størrelsen på kravene, sammensetningen, inkludert straffer og bøter, datoen for kravene. Merk: Begrepet for deres forekomst må utløpe før retten tok en avgjørelse om konkurs til din skyldner. Hvis kravet oppsto etter denne datoen, vil ikke selskapet ditt bli ført i kreditorregisteret. Angi essensen av kravene tydelig og spesifikt, angi detaljene i alle nødvendige dokumenter og sørg for å legge ved de bekreftede kopiene til søknaden.

Trinn 4

Fristene for å sende inn søknader til kreditorer er begrensede. Under tilsyn og forenklet konkursprosedyre er denne perioden en måned. I konkursbehandling økes fristen for innlevering av søknader til to måneder, men når den eksterne administrasjonen oppnevnes, er det ingen foreldelsesfrist, og en søknad kan sendes inn når som helst. Hvis du går glipp av fristen for å sende inn en søknad om oppføring i registeret over fordringshavers krav, vil kravene dine bli oppfylt etter at gjeld til foretakene som er registrert i registeret tidligere er betalt. Tidspunktet for introduksjonen er begrensende.

Trinn 5

Konkurskreditorer er vanligvis inkludert i tredje linje med gjeldsinndrivelse. Prioritet gis til krav til løpende betalinger, krav fra borgere som en konkurs har økonomiske forpliktelser for å forårsake helseskade og de som har krav på lønn. Som praksis viser, unnlater kreditorene å motta hele gjeldsbeløpet.

Anbefalt: