Hvordan Bestemme Helse

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bestemme Helse
Hvordan Bestemme Helse

Video: Hvordan Bestemme Helse

Video: Hvordan Bestemme Helse
Video: Webinar: Mat og helse - Vurdering 2024, Kan
Anonim

I dag oppstår spørsmålet om arbeidstakers ytelse i økende grad, nemlig hvor mye arbeid en person kan utføre uten stress under visse forhold. Dette spørsmålet er av interesse for både arbeidsgiveren og den ansatte selv.

Hvordan bestemme helse
Hvordan bestemme helse

Nødvendig

Papir og penn, eller datamaskin, stillingsbeskrivelse

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du er arbeidsgiver: Lag en briefing - en oppgave for å utføre typiske oppgaver for en ansatt (for eksempel å utvikle en forretningsidentitet for en klient), fastsette tidspunktet han begynner å utføre, og mengden tilgjengelige ressurser (for eksempel datamaskinen din, fullstendig informasjon om klienten osv. Hvis du er ansatt: Skriv ned antall oppgaver som er fullført i løpet av arbeidsdagen om kvelden (i henhold til stillingsbeskrivelsen) og ressursene du har på din disposisjon.

Steg 2

Hvis du er arbeidsgiver: Så bør du notere forfallsdatoen og beregne tiden det tok å fullføre. Vurder resultatene av arbeidet - fullførelse av ytelse, kvalitet på ytelse og overholdelse av oppgavene. Spør hvor enkelt det var for personen å fullføre oppgaven. Hvis du er ansatt: skriv foran hver oppgave hvor lang tid det er brukt på implementeringen, og din tilstand av utmattelse, enkel implementering og mer.

Trinn 3

Hvis du er arbeidsgiver: basert på oppnådde resultater, kan du bestemme arbeidstakers ytelse under gode arbeidsforhold. Hvis du er arbeidstaker: basert på oppnådde resultater, kan du bestemme prestasjonen under gode arbeidsforhold.

Trinn 4

Hvis du er arbeidsgiver: Gi den ansatte en oppgave som ligner på den første, men begrens den i ressurser, for eksempel i tide. Så du kan bestemme nivået på hans økte ytelse og belastningen den faller på og utmattelse setter inn. Basert på dette er en rasjonell dannelse av en liste over oppgaver med maksimal effektivitet i implementeringen mulig. Hvis du er ansatt: prøv å utføre oppgaver som ligner på de som er løst tidligere under forhold med begrensede ressurser, for eksempel dobbelt så raskt, så du kan bestemme grensen for fysisk og psykologisk ytelse og trene det optimale tempoet i arbeidet for å oppnå positive resultater i arbeidet.

Anbefalt: