Hvordan Formalisere Utførelsen Av Oppgaver

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Formalisere Utførelsen Av Oppgaver
Hvordan Formalisere Utførelsen Av Oppgaver

Video: Hvordan Formalisere Utførelsen Av Oppgaver

Video: Hvordan Formalisere Utførelsen Av Oppgaver
Video: HR Basics: Performance Management 2024, Kan
Anonim

I samsvar med artikkel 72.2, del 1 i Den russiske føderasjonens arbeidskode, beholder en midlertidig fraværende arbeidstaker en arbeidsplass, og en fungerende person kan utnevnes eller aksepteres for sin stilling. Utførelsen av plikter er formalisert i regelverket i artikkel 59 i Den russiske føderasjonens arbeidskode i form av presserende arbeidsforhold eller i samsvar med artikkel 60 i Arbeidskodeksen i Den russiske føderasjonen i form av midlertidig tildeling av tilleggsoppgaver til en annen ansatt. Disse artiklene gjelder ikke for å besette en ledig stilling som blir holdt på en valgfri måte, for eksempel til generaldirektøren for et foretak og andre like ansvarlige personer. Dette reguleres av endringer i presiseringene i brevet fra Statskomiteen for arbeid datert 11. mars 2003.

Hvordan formalisere utførelsen av oppgaver
Hvordan formalisere utførelsen av oppgaver

Nødvendig

  • -uttalelse
  • -tidig ansettelseskontrakt
  • -rekkefølge
  • -skrevet avtale
  • -rekkefølge
  • - en arbeidsavtale med angivelse av fremgangsmåten for oppfyllelse av forpliktelser under fravær
  • -rekkefølge
  • -fullmakt

Bruksanvisning

Trinn 1

For å formalisere utførelsen av oppgaver i form av presserende arbeidsforhold, foregår ansettelsen på vanlig måte under en tidsbegrenset kontrakt. En søknad om midlertidig ansettelse, en arbeidsbok, utdanningsdokumenter og andre som kreves med tanke på detaljene i jobben må mottas fra søkeren.

Steg 2

Det utarbeides en tidsbegrenset ansettelseskontrakt som angir alle arbeidsforhold, lønn og ansettelsesperiode. Kontrakten er signert av arbeidstakeren og arbeidsgiveren, en ordre blir gitt om registrering av midlertidige arbeidsforhold, en oppføring er gjort i arbeidsboken og personkortet. Den innleide ansatte blir introdusert for stillingsbeskrivelsen, og han begynner å erstatte den ansatte som med god grunn er fraværende.

Trinn 3

Hvis utførelsen av plikter er formalisert i samsvar med artikkel 60 i den russiske føderasjonens arbeidskode, og en arbeidstaker som arbeider under en ansettelseskontrakt i en annen stilling tildeles oppgaver som midlertidig fraværende arbeidstaker, utføres dette som tilleggsfunksjoner.

Trinn 4

Denne registreringen kan bare utføres med skriftlig samtykke fra den ansatte selv, og utstede en ordre som angir tilleggsoppgaver, utførelsesperioden og betalingsformen for tilleggsarbeid.

Trinn 5

Alle disse reglene gjelder ikke ledige stillinger og toppledelse, hvis stillinger er valgfrie eller konkurransedyktige.

Trinn 6

Alle toppledere i arbeidskontrakten må ha en klausul om erstatning i fraværsperioden, og en stedfortreder må være oppgitt. I noen virksomheter angir kontrakten to eller tre varamedlemmer for fraværet av ansvarlige ledere.

Trinn 7

Alle varamedlemmer i arbeidskontrakten må ha en klausul om utførelse av oppgaver under lederens fravær og vilkårene for godtgjørelse for utskiftningsperioden.

Trinn 8

I tillegg er dette angitt i selskapets interne forskrifter. Hvis alt er riktig formalisert, vil verken en ordre eller en fullmakt kreves under fravær av ledelse.

Trinn 9

Hvis prosedyren for å erstatte toppledelsen ikke er formalisert i arbeidsavtalen og i interne rettsakter, blir en fungerende person utnevnt for fraværsperioden. En erstatningsordre blir utstedt, den angir perioden for utførelse av plikter, betalingsprosedyren.

Trinn 10

I tillegg må du utstede en fullmakt i regelverket i artikkel 185 i den russiske sivilrettslige loven. Det vil være nødvendig å undertegne viktige papirer og mulige juridiske forhold til tredjeparter, for eksempel under viktige forhandlinger når man inngår en kontrakt.

Anbefalt: