Hvordan Finne En Rengjøringsjobb I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En Rengjøringsjobb I
Hvordan Finne En Rengjøringsjobb I

Video: Hvordan Finne En Rengjøringsjobb I

Video: Hvordan Finne En Rengjøringsjobb I
Video: julemarked Rørvig Centret 041221 2024, Kan
Anonim

Rengjøringskvinner er vanligvis ansatt av kvinner i pensjonsalder som leter etter ekstra inntekt, eller kvinnelige studenter som har råd til å jobbe ikke mer enn 2-3 timer om dagen. I alle fall er det mange måter å finne jobben du vil ha.

Hvordan finne en rengjøringsjobb
Hvordan finne en rengjøringsjobb

Bruksanvisning

Trinn 1

Forskning på lokalaviser. Vanligvis ligger annonser for eksisterende ledige stillinger under overskriftene "Ønsket", "Jobber" osv. I noen organisasjoner bruker de navnene "mester i renslighet" eller "ryddespesialist" i stedet for begrepet "rengjøringsdame".

Steg 2

Hvis du har tilgang til Internett, kan du gå til de aktuelle jobbtilbudssidene og skrive inn tittelen på ønsket stilling i søket. Du kan legge ut data om deg selv, dvs. legg igjen et CV, som indikerer nivået på ønsket lønn og hvor lang arbeidstid du har.

Trinn 3

Kontakt ditt lokale sysselsettingssenter for å finne en jobb for deg. Databasene deres inneholder informasjon om en rekke ledige stillinger, inkludert stillingen som "rengjøringsdame".

Trinn 4

Kontakt den lokale markedsadministrasjonen. Kanskje de har ledige plasser for rengjøringsbutikker eller paviljonger som ligger på deres territorium.

Trinn 5

Gå til butikker og organisasjoner i nærheten av hjemmet eller skolen. Be om informasjon om den aktuelle stillingen. Ikke glem å legge igjen kontaktinformasjonen din.

Trinn 6

Vær oppmerksom på om inngangen til huset der du bor blir renset. Kontakt huskomiteen med et spørsmål om tilgjengeligheten av en ledig trappevask.

Trinn 7

Spør rektor på sønnen din (barnebarn, nevø) om de har rengjøringsjobb i organisasjonen. Kanskje har direktøren eller forsyningssjefen informasjon om et lignende problem i nærliggende skoler.

Trinn 8

Hvis du er student, kan du kontakte vaktmesteren eller HR-avdelingen i utdanningsinstitusjonen din med et spørsmål om de har ledig plass for rengjøring av lokalene.

Trinn 9

Skriv en annonse om at du leter etter en jobb som rengjøringsdame, og legg dem ut på spesielle steder, helst i sentrum av den største mengden mennesker (nær markeder, sykehus, supermarkeder). Legg igjen kontaktinformasjonen din ikke bare på bilag, men også i hovedannonseteksten.

Anbefalt: