Hvordan Finne En Jobb I Moskva

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En Jobb I Moskva
Hvordan Finne En Jobb I Moskva

Video: Hvordan Finne En Jobb I Moskva

Video: Hvordan Finne En Jobb I Moskva
Video: Առողջարան Ջերմուկ Մոսկվա Санаторий Джермук Москва, Jermuk Moscow health resort 2024, April
Anonim

Nettsteder som www.hh.ru eller www.superjob.ru er fulle av ledige stillinger, men det er ikke enklere å finne en jobb. Noen av arbeidsgiverne nekter hardt å svare, selv om CV-en din burde ha vært hundre prosent interessert i ham, avviste noen umiddelbart kandidaturet ditt. Og dette er i Moskva! Hvorfor skjer dette, og hvordan til tross for dette å finne en anstendig jobb?

Finn en anstendig jobb? Noen ganger vanskelig, men mulig
Finn en anstendig jobb? Noen ganger vanskelig, men mulig

Det er nødvendig

De beste jobbstedene i Moskva er www.hh.ru, www.superjob.ru, www.joblist.ru, www.ulovumov.ru. Studenter og unge fagpersoner bør besøke www.career.ru og www.futuretoday.ru

Bruksanvisning

Trinn 1

Til tross for at krisen ser ut til å ha gått, har ikke antall arbeidsledige blitt mye mindre. Nå er arbeidsmarkedet fortsatt arbeidsgivermarkedet, ikke arbeidstakerens. Derfor leter arbeidsgivere som regel sakte etter arbeidstakere - de vet at de alltid kan finne en anstendig spesialist som er villig til å jobbe for lite penger. Følgelig blir ikke alle søkere vurdert.

Steg 2

Dette betyr imidlertid ikke at det er umulig å finne en jobb via Internett. Det er selskaper som er klare til å ansette en kandidat med høye lønnsforventninger, så lenge han er en skikkelig profesjonell. I motsetning til den populære myten om at det i Russland nå er mulig å få en god jobb bare gjennom "forbindelser", finner mange anstendige jobber i slike selskaper. For å gjøre dette må du selvfølgelig gjennom et ganske tøft utvalg.

Trinn 3

Den første fasen av utvelgelsen er selvfølgelig et CV. De fleste jobbnettsteder har et bestemt skjema som du må fylle ut. Hold ditt CV enkelt, kortfattet og oversiktlig over viktige ferdigheter og styrker. Det er spesielt verdt å nevne dine arbeidsprestasjoner, samt ledererfaring, hvis noen. I tilfelle du ikke har arbeidserfaring ennå, fokuser på god kunnskap oppnådd ved universitetet, karakterstyrker og ønsket om å lære på jobben.

Trinn 4

Hvis arbeidsgiveren er interessert i CV-en, vil de ringe deg tilbake og planlegge et intervju. Før intervjuet bør du gå til nettstedet til selskapet som inviterte deg og finne ut så mye som mulig om det. Prøv å tenke på hvilke spørsmål en HR-leder kan stille en kandidat som deg. Det vil være nyttig å lese artikler om intervjuer og temaforum. Selv på dette stadiet av utvelgelsen kan du bli tilbudt en test eller stille et par spørsmål i spesialiteten din, hvis en spesialist på avdelingen der den ansatte søker etter, vil være til stede i tillegg til hr-lederen intervju. Så du bør være klar for dette også.

Trinn 5

Den siste fasen av intervjuet vil som regel være en samtale med en representant for selskapets toppledelse. De mest vellykkede kandidatene når denne fasen. På dette nivået er det viktig å diskutere detaljene i pakken for arbeid, lønn, ytelser. Du vil igjen bli testet for selvkontroll, omgjengelighet og lojalitet.

Trinn 6

Ikke glem andre måter å finne en jobb på - spør vennene dine om de trenger en spesialist i profilen din. Få mennesker liker å være forpliktet til andre mennesker, men hva om du virkelig er en god kandidat til en ledig stilling i deres selskap. Ikke vær redd for å handle, det kan jo hende du kan hjelpe dem en dag.

Anbefalt: