Hvordan Lage En Liggende Side I Word

Hvordan Lage En Liggende Side I Word
Hvordan Lage En Liggende Side I Word

Video: Hvordan Lage En Liggende Side I Word

Video: Hvordan Lage En Liggende Side I Word
Video: Hvordan endre en del av et Word dokument til liggende 2024, Kan
Anonim

Dannelse av et dokument krever ofte en endring i retningen på arket. Microsoft Word lar deg enkelt endre retningen på dokumentet når som helst i opprettelsen. La oss finne ut hvordan du gjør dette.

Hvordan lage en liggende side i Word
Hvordan lage en liggende side i Word

Som standard ber Microsoft Word brukeren om å bruke stående retning på arket. For å endre retningen på dokumentet, i delen "Sidelayout", klikk på "Retning" -knappen, og velg deretter liggende format i dialogboksen som åpnes. I dette tilfellet vil alle arkene i dokumentet endre retning.

For å bare lage en side av dokumentlandskapet, er det nødvendig å plassere markøren strengt i begynnelsen av den første linjen på arket, som må snus. Deretter velger du undergruppen "Sideskift" i "Sidelayout" og aktiverer "Neste side" -funksjonen. Nå, når du endrer retningen på det løsrevne arket, vil de forrige sidene forbli intakte. Samtidig vil alle påfølgende endre retning.

For å endre retningen på bare ett ark i et flersidig dokument, må du gjenta prosedyren for å endre retning to ganger - første gang du skal endre arket, og den andre for å angi stående retning for påfølgende sider.

Endring av retningen på den første siden i et dokument ved hjelp av et sideskift er ikke mulig fordi funksjonen lager et nytt ark med en retning som samsvarer med hele dokumentet. Derfor, for å endre tittelsiden, må du først endre retningen på hele dokumentet.

Anbefalt: