Hvordan Lage Midlertidig Registrering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Midlertidig Registrering
Hvordan Lage Midlertidig Registrering

Video: Hvordan Lage Midlertidig Registrering

Video: Hvordan Lage Midlertidig Registrering
Video: Elevbedrift - Hvordan lage, filme og redigere en pitch 2024, April
Anonim

I henhold til konstitusjonen har alle innbyggere i Russland rett til fri bevegelse - det vil si at han kan bo, studere eller jobbe hvor som helst i landet. Men likevel er han forpliktet til å varsle staten hvor han befinner seg - derfor møter mange før eller senere spørsmålet om hvordan man lager en midlertidig registrering - og hva som kreves for dette.

Hvordan lage midlertidig registrering
Hvordan lage midlertidig registrering

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er nødvendig å utstede en midlertidig registrering hvis du ankom byen i mer enn tre måneder. Dette gjelder ikke bare Moskva og St. Petersburg, men også alle andre byer i Russland. Samtidig har de ikke rett til å nekte å registrere deg (selvfølgelig, forutsatt at du har fullført alle nødvendige dokumenter riktig).

Steg 2

Den viktigste forutsetningen for å foreta en midlertidig registrering i opptil fem år er samtykke fra eieren av boligen som du registrerer på dens territorium. Dette kan være eieren av leiligheten du leier, en slektning eller bare en bekjent.

Trinn 3

For å få et registreringsbevis, er det nødvendig at du eller utleieren sender inn følgende pakke med dokumenter til FMS distriktskontor: ditt identitetskort, din registreringssøknad (med fristen) og søknaden fra utleier av leiligheten i som du registrerer. Hvis leiligheten har flere voksne eiere, vil det også være nødvendig med deres skriftlige samtykke. Registreringsbeviset må utstedes innen tre dager.

Trinn 4

For å registrere et barn under 14 år kreves ikke eierens samtykke - barn er registrert på foreldrenes bosted uten unødvendige formaliteter.

Anbefalt: