Hvordan Bli Raskt Promotert På Jobb

Hvordan Bli Raskt Promotert På Jobb
Hvordan Bli Raskt Promotert På Jobb

Video: Hvordan Bli Raskt Promotert På Jobb

Video: Hvordan Bli Raskt Promotert På Jobb
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Folk kan jobbe ett sted i årevis uten utsikter i karrierestigen. Derfor er forfremmelse på jobben et smertefullt problem for mange. Hva må gjøres for å bli lagt merke til av sjefene? Det er noen regler som du kan forvente at karrieren din endelig skal ta av.

https://hyser.com.ua/wp-content/uploads/2016/05/woman
https://hyser.com.ua/wp-content/uploads/2016/05/woman

Hvis du vil bli lagt merke til og promotert, er det noen regler å følge.

For det første er det viktigste å være proaktiv. På jobben er det ofte forskjellige møter, hvordan oppfører de ansatte seg vanligvis på dem? I beste fall lytter sjefene, men vår oppgave er å vise initiativ. Du må sette deg i arbeidsgiverens sko, det trengs møter for å diskutere, og hvis du ikke tilbyr noe, hvorfor kalle deg til møtet neste gang? Og dette møtet er et beslutningsorgan, og her kan du vise dine ideer, som selvfølgelig vil bli lagt merke til av ledelsen din.

For det andre, vær positiv, du kan alltid gå rundt med et dystert ansikt og vise alle hvordan du ikke liker jobben din, i dette tilfellet vil det være vanskelig å bygge en karriere.

For det tredje, vær effektiv, vis sjefene dine at du ikke er redd for å jobbe overtid, de som er klare til å gi seg til jobb får promoteringen.

For det fjerde, lær deg "spillereglene." Derfor kan du, før du søker på en jobb, finne ut under hvilke betingelser ledelsen kan fremme deg i stillingen. Følgende spørsmål kan stilles: "Hva skal jeg gjøre for å få en kampanje?"

For det femte, ikke vær redd for å spørre om karrieremuligheter; mange mennesker tør ikke direkte stille lederen et spørsmål som dette. Imidlertid, ved å stille dette spørsmålet, kan sjefen din gi deg nye oppgaver for å teste din beredskap for forfremmelse.

Bilde
Bilde

Ved å følge disse reglene kan du forvente en økning veldig snart.

Anbefalt: