Hvordan Fotografere Modeller

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fotografere Modeller
Hvordan Fotografere Modeller
Anonim

For å fotografere modeller trenger du et mediumformat eller stort formatkamera (som et alternativ - et profesjonelt digitalkamera med en oppløsning på 13 megapiksler), en linje med høykvalitets optikk med høy blenderåpning, lampe eller blitsbelysning, bakgrunn. Det er veldig ønskelig at en stylist er tilstede i rommet under fotograferingen, som om mulig har mulighet til å korrigere sminke eller klær på modellene.

Hvordan fotografere modeller
Hvordan fotografere modeller

Nødvendig

  • - skyteutstyr;
  • - Lynutstyr;
  • - bakgrunn.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et kamera og utskiftbare objektiver. I klassisk fotografering er det vanlig å fotografere mennesker som bruker en 60-80 mm linse kalt "portrettlinse". Det er ønskelig at det er av samme selskap som kameraet, og at blenderforholdet er 2, 8-2. Jo større den relative blenderåpningen til optikken er, desto bedre blir den utdypingen. Et annet viktig aspekt er bruken av effekter. Hvis den kreative ideen din gir noen spesialeffekter oppnådd ved hjelp av visse lysfiltre, må du på forhånd sørge for at de er tilgjengelige, og at tråden deres samsvarer med den valgte optikken.

Steg 2

Ordne blits- eller lampebelysning. Gi strøm, skjøteledninger, adaptere, diffusorer og alt annet du måtte trenge. Ideelt sett bør du ha minst fire lyskilder. Bakgrunn - nødvendig for å markere bakgrunnen, glatte skyggene eller lage et bestemt mønster i bakgrunnen. Den øverste modellerer. De to sidelysene er de viktigste, faktisk tegner de. Noen ganger brukes det i tillegg en bakgrunnsbelysning, som er installert ovenfra bak modellen og rettet mot den bakfra. Men de siste årene har den blitt brukt ganske sjelden.

Trinn 3

Gi en bakgrunn. Som regel brukes såkalte "bakgrunnsruller" til å fotografere modeller - trommer som mater stoff eller spesiell plast til hele skyteområdet. Bruken av dem hjelper til med å unngå en uattraktiv linje mellom veggen og gulvet på bildet. Hvilke farger du skal velge for bakgrunnen, er opp til deg. Tradisjonelt er hvitt, svart og grått det mest populære. Selvfølgelig bør modellen tas i betraktning - dvs. emne, belysning og formål med hele prosessen.

Trinn 4

Tenk over vinkelen, komposisjonen, plottet. For øvrig er dette en annen grunn til at en stylist er ønskelig når man fotograferer modeller på settet. I vanskelige tider kan han komme til unnsetning, legge til nødvendig dekor, eller omvendt, fjerne en ekstra detalj.

Anbefalt: