Produksjonskalender For August

Innholdsfortegnelse:

Produksjonskalender For August
Produksjonskalender For August

Video: Produksjonskalender For August

Video: Produksjonskalender For August
Video: August Förster 275 Konzertflügel 2024, April
Anonim

August 2019 er en av de lengste produksjonsperioder. Det er ingen helligdager eller forkortede dager i denne måneden.

Produksjonskalender for august 2019
Produksjonskalender for august 2019

Produksjonskalender for august 2019

Produksjonskalenderen er en uerstattelig assistent for regnskapsførere og personalarbeidere. Alle ansatte bør gjøre seg kjent med det, siden det beregnes lønn beregnes en skiftplan. Det er spesielt nyttig å studere det for de som skal på ferie. Produksjonskalenderen utarbeides årlig under hensyntagen til dekreter fra regjeringen i Den russiske føderasjon, normene i arbeidslovgivningen. Når nye forskriftsdokumenter frigjøres, kan dataene korrigeres, men det er vanligvis ingen rettelser i løpet av året. Den nåværende kalenderen inneholder allerede alle nødvendige endringer.

Antall arbeidsdager

I august 2019 er det 22 virkedager og 9 dager fri. Det er ingen helligdager denne måneden. August starter på torsdag og slutter på lørdag. Helgene faller på 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31.

Bilde
Bilde

I følge russisk lov kan en arbeidsuke vare i 40, 38 eller 24 timer. Varigheten avhenger av graden av arbeidets skadelighet, den ansattes alder, hans helsetilstand, egenskapene til arbeidet og mange andre faktorer. Det kan endres nedover, men bare etter gjensidig avtale mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.

Basert på produksjonskalenderen for august 2019, kan en regnskapsfører eller personalarbeider beregne normene for månedlig arbeidstid:

  • med en arbeidsuke på 40 timer - 176 timer (22 x 8, hvor 22 er antall arbeidsdager, og 8 er varigheten på arbeidsskiftet);
  • med en arbeidsuke på 38 timer - 158,4 timer (22 x 7, 2);
  • med en arbeidsuke på 24 timer - 105,6 timer (22 x 4, 8).

Profesjonelle helligdager i august 2019

August 2019 er flott å ta ferie. I dette tilfellet vil antall feriedager bli beregnet i henhold til standardordningen. I august er ikke bare helligdager fraværende, men også overføringer.

Det er mange profesjonelle høytider i august. De er ikke statseide, i disse dager får ansatte ikke ekstra fridager, men i noen organisasjoner er det vanlig å feire dem. I august, hvis du ønsker det, kan du feire:

1. august - Dag for samleren i Russland, Dag for baksiden av de russiske føderasjonens væpnede styrker;

2. august - Day of the Airborne Forces of Russia (Airborne Forces);

4. august - Jernbanedagen;

6. august - Jernbanetroppens dag;

8. august - Mountaineer Day (internasjonal);

10. august - Atletens dag (idrettsutøver);

11. august - Byggedag;

12. august - Luftforsvarets dag (Luftforsvaret);

15. august - Arkeologens dag;

25. august - gruvedagen;

27. august - Filmdagen;

29. august - Day of Special Forces of the Armed Forces of Russia (spesialstyrker);

31. august - Veterinærens dag.

Det er vanlig å feire noen profesjonelle høytider i stor skala. Et eksempel er Day of the Airborne Forces. Den faller 2. august og sammenfaller med den ortodokse høytiden. Den hellige Elijah regnes som skytshelgen for de luftbårne styrkene. Hvert år 2. august samler fallskjermjegerne seg på bestemte steder og bader i fontene.

Bilde
Bilde

På en festlig dag holdes liturgier i kirker viet til fallskjermjegerne som ikke kom hjem. En annen god tradisjon er å legge blomster på gravene til fallne helter.

Anbefalt: