Juni Produksjonskalender

Innholdsfortegnelse:

Juni Produksjonskalender
Juni Produksjonskalender

Video: Juni Produksjonskalender

Video: Juni Produksjonskalender
Video: Canon 2024, Kan
Anonim

Juni på produksjonskalenderen er en av de korteste månedene i 2019. Ikke bare begynner det med helgen og slutter med det, men den første sommermåneden er det 1 helligdag.

Juni 2019 produksjonskalender
Juni 2019 produksjonskalender

Den første måneden i årets varmeste sesong vil gi mange grunner til glede. Sola skinner gledelig på himmelen, gresset blir snørrende under føttene, bladene på trærne rasler pent. Men ikke bare naturen vil gi et gledelig humør, men også produksjonskalenderen for juni 2019.

Arbeidsvakter i juni

Bilde
Bilde

Det er 19 virkedager og 11 dager fri i juni, inkludert en helligdag. Og selve måneden starter med helgen. 1. juni faller på lørdag, derfor starter arbeidsmåneden bare på 3. dag. Forresten, 1. juni er en helligdag, men det er ikke en helligdag, og det er derfor ikke bestemt for en ekstra fridag for den i henhold til arbeidskodeksen i Russland.

Ytterligere helger faller på: 8, 9, 12 (Russlands dag), 15, 16, 22, 23, 29, 30. Dermed avsluttes også måneden med helgen.

Siden arbeidsukene i landet er førti timer, 36 timer og 24 timer, vil det ta et annet antall timer å jobbe, avhengig av tidsplanen. Så, med en fem-dagers tidsplan og en 8-timers arbeidsdag, vil folk jobbe 151 timer totalt. Med en 6-dagers arbeidsuke - 135,8 timer, og med en 24-timers arbeidsuke - 90,2 timer.

Ferier i juni 2019

Bilde
Bilde

Helligdager i juni er relativt nylige. Frem til 1994 ble måneden ikke avbrutt av noen ekstra hviledager. Selv om det faktisk er mange høytider denne måneden.

Til tross for dette er det bare én som regnes som offisiell - Russlands dag, som hele landet vil feire den 12. Du bør absolutt sjekke værmeldingen for denne datoen slik at du trygt kan gå ut i naturen med venner. Men sterke drikker vil ikke være til salgs den dagen, så hvis du ønsker det, bør du fylle på dem på forhånd.

I byene 12. juni blir det offisielle feiringer, folkefestivaler og festlige konserter. Som regel slutter Russlands dag med en fortryllende hilsen, som arrangeres av administrasjonen av bosetninger. Diskoteker og lasershow vil bli holdt om natten, slik at folk kan velge et arrangement etter deres smak. Det eneste som kan formørke gleden på denne dagen er at 13. juni er en arbeidsdag, så de fleste trenger ikke å glede seg spesielt over nattbegivenhetene.

Bilde
Bilde

Før Russlands dag - 11. juni - blir det en kortere arbeidsdag. Derfor kan de som ikke planlegger å feire i byen, men bestemte seg for å dra til landstedet, dra på forhånd. Imidlertid kan ikke alle organisasjoner løslate sine ansatte 1 time tidligere. Dette gjelder kontinuerlig produksjon - sykehus, fyrhus, pumpestasjoner osv. Manglende evne til å avbryte produksjonsprosessen får selv de som jobber 40 timer i uken til å forbli på arbeidsplassen som vanlig.

Dessuten vil en fridag 12. juni og en kortere arbeidsdag ikke glede de som jobber i skift på 2/2, 4/2, 3/2 osv. Slike personer får betalt dobbelt så mye arbeidsdagen som den 12. juni, eller de får ytterligere hviletid en annen dag.

Hvis du har lyst, kan du feire:

  • 1. juni - Barnas dag;
  • 5. juni - Økologens dag;
  • 6. juni - Russisk dag;
  • 6. juni - Sosialarbeiderens dag;
  • 9. juni - Dag for arbeidere i tekstil- og lettindustrien;
  • 12. juni - Russlands dag;
  • 14. juni - FMS Workers Day;
  • 16. juni - Dag for helsearbeidere;
  • 22. juni - Minnedag og sorg. Det er vanskelig å kalle denne dagen en høytid, for i 1941 ble landet angrepet;
  • 25. juni - Statistikkarbeidersdagen;
  • 27. juni - Ungdomsdagen;
  • 29. juni vil det være to hele helligdager - Partisanernes og underjordiske arbeiders dag og Oppfinnerens dag.

Som du ser, hovedsakelig i juni er det profesjonelle høytider, så ikke glem å gratulere vennene dine hvis noen av dem jobber innen det aktuelle feltet.

Anbefalt: