Hvordan Arbeidsgivere Jukser

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Arbeidsgivere Jukser
Hvordan Arbeidsgivere Jukser

Video: Hvordan Arbeidsgivere Jukser

Video: Hvordan Arbeidsgivere Jukser
Video: Сама российская политика является источником антироссийских настроений в Армении 2024, Kan
Anonim

Dessverre er ikke alle arbeidsgivere preget av ærlighet og anstendighet. Det er tider når de prøver å bruke og lure ansatte. Det er derfor det er viktig å vite hvilke poeng du må ta hensyn til når du søker jobb, for ikke å falle for lokkemannen.

Sjekk arbeidsgiverinformasjon
Sjekk arbeidsgiverinformasjon

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær på utkikk etter en jobb allerede. Sjekk nøye informasjonen i ansettelsesmeldingen. Vær oppmerksom på det angitte lønnsnivået. Ikke nøl med å avklare ved første anledning om betalingen er garantert, om dette tallet vil bli stavet i arbeidsavtalen. Ofte angir arbeidsgivere størrelsen på lønnen, med tanke på provisjonen. Spør hva lønnen din vil være uten bonuser. Så er det opp til deg å bestemme om slike forhold passer deg.

Steg 2

Noen ganger oppgir arbeidsgivere ikke listen over jobbansvar riktig. Hvis du når du ankommer et nytt sted, finner ut at de prøver å henge på deg mye relatert arbeid, kan det være verdt å vurdere å avslutte prøvetiden før planen. Når selskapet ikke har det bra, blir lønningene forsinket, noen ansatte kan forlate organisasjonen. For å redusere kostnadene, er en ikke helt ærlig leder i stand til å kombinere ansvaret til to ansatte i en stabsenhet, og i en takt få en ny ansatt til å jobbe dobbelt så hardt, hardere.

Trinn 3

Når du søker på en ny jobb, må du sørge for å finne ut hvordan forholdene vil være i løpet av prøveperioden. Noen intervjuere ignorerer bevisst dette emnet, fordi lønnen først er veldig lav. For å forhindre at arbeidsgiveren lurer deg, skriv ned alle viktige spørsmål i en notatbok og ta den med til intervjuet ditt. Når spørsmålene for deg er over, kan du finne ut alt som interesserer deg. Forresten, det ville være hyggelig å spørre hvordan den ledige stillingen du søker om ble dannet. Kanskje, på grunn av reaksjonen fra arbeidsgiveren, vil du forstå at det ikke er verdt å kontakte dette selskapet.

Trinn 4

Noen ganger trekker en arbeidsgiver lyse utsikter som vil åpnes for deg så snart du søker jobb. Prøv å gå direkte til stedet for fremtidig arbeid og se på ansiktene til dine potensielle kolleger. Vær oppmerksom på atmosfæren rundt. Kanskje vil alt vise seg å være så dystert at du vil bli forferdet og stikke av fra dette selskapet. Det er også verdt å lete etter informasjon om selskapet som interesserer deg på Internett. Selvfølgelig trenger du ikke ubetinget å tro på alle anmeldelsene, men du kan få nyttige data. Kanskje dette vil påvirke din beslutning om å jobbe i denne organisasjonen.

Trinn 5

Hvis du kommer til et kontor hvis ansettelsesannonse ikke inneholdt krav til erfaring eller personlighet, og etter et kort intervju med ganske generelle spørsmål, blir du tilbudt betalt undervisning, løp av. Mest sannsynlig er dette ekte svindlere som tjener på godtroende arbeidssøkere.

Anbefalt: